maanantai 26. marraskuuta 2018

Leipää ja sirkushuveja

Viime viikko hujahti ohi pikavauhtia ja tämä luultavasti tekee samoin.

Keskimmäisen leipäjuuri onnistui aika hyvin, tosin ensimmäiset ovat aina kokeilua kuten leipominen yleensäkin. Ensimmäisen leivän hän teki perjantaina ja eilen kaksi lisää, kävi ostamassa tarkemman elintarvikevaa'ankin niitä varten BlackFriday-tarjouksista vitosella.


Pienin lähti perjantaina kahden yön partioretkelle ja olikin todella hiljainen viikonloppu. Onneksi esikoinen tuli lauantaina hakemaan talvitakkiaan ja kävi samalla vanhoja tavaroitaan läpi. Mies ja minä nimittäin tyhjensimme esikoisen parven patjaa myöten. Ihan järkyttäviä pölypalleroita ja kuivuneita ilmapalloeläimiä saimme saaliiksi.

Eilen nostimme pienimmän oman patjan parvelle.. Se ei ihan sujunut heittämällä, mutta vinssaamalla kyllä. Nimittäin patja ei taivu kovinkaan paljoa ja se piti nostaa ns. kyljellään ja koska parvi taas on suht ylhäällä ei kummankaan käsivarret ole tarpeeksi pitkät alapuolelta tukemaan. Niinpä kiskoimme patjaa miehen kanssa ja saimmekin sen ihan kivasti, mutta sitten patja olikin parvella ja mies sen ja sängynpohjan välissä. Nauroin niin, etten vähään aikaan :D

Onneksi kuitenkin mies pääsi sieltä ryömimään pois ja nuorimmainen nukkui makeasti ensimmäisen yönsä 'omalla' parvella. Onnellinen nuori mies :)
 
Muuten olen neulonut esikoiselle yhdet villasukat, tosin lanka loppui juuri ennen toisen loppukavennuksia, joten sitä pitää hakea lisää ja keskimmäisen pyytämistä sukista on ensimmäinen melkein valmis. Huomaan, että nelikulmaiset puikot ovat paremmat kuin pyöreät.

Loppuun vanha hitti, joka tuli kotimatkalla auton radiosta.


4 kommenttia:

 1. Oonkohan ollu liian kauan herkkulakossa, kun sukkakin tuo mieleen lakritsijäätelön? :D Tosin viikonloppuna pidin tauon, sisko oli tehny herkkuja... pidennän sitten toisesta päästä.
  Onpa muuten leipäkin herkullisen näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siitä lakritsajäätelönkin mieleen saa, en ihmettele :)

   Leipä oli hyvää!

   Poista
 2. Heh, näen sieluni silmillä miehen patjan ja pohjan välissä. Jos naisen paikka on hellan ja nyrkin niin välissä niin olkoon tuo sitten miehen paikka.

  Hmmm, kuivuneista ilmapalloeläimistä parvella tulee kyllä mieleen jotain muuta kuin lastenkestit ... hih!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)