torstai 13. marraskuuta 2014

Iltaa

On taas ilmoja pidellyt... (tällä tavalla aloitamme _aina_ keskustelun erään ystäväni kanssa, halusin vain jakaa tämän nyt teille.)

Kävin töiden jälkeen joogassa ja tultuani kotiin keskimmäisen kummitäti kävi kahvilla ja ostamassa joulukalenterin. Oli oikein kivaa vaihtaa kuulumisia. Hän on yksi vanhimpia ystäviäni, kävimme lukiota yhdessä :)

Kun saan pienimmän petiin taidan vilkaista lainaamani Tietoasiantuntija-lehdet läpi, pitää nimittäin huomenna aloittaa informaatiolukutaito-tehtävän kirjoittaminen. Toisaalta.. voisin hetken neuloakin.. Taisin keksiä pienimmälle jouluahjan, jos vain ehdin neuloa sen. Pitää nimittäin kohta aloittaa kummipojankin joululahjan teko. (Älkääkä mainitko joulukortteja..)

Tämä soi nyt.
Aamun ratoksi

Näin aamun ratoksi voin kertoa, että esikoinen on varsin erinomainen opiskelija. Hän on päättänyt suorittaa tämän englanninkurssin itseopiskeluna, jotta voi ottaa ylimääräisen kemian sen tilalle.

Puhun nyt lapsesta, jonka äiti hädintuskin pääsi läpi ne silloin lukiossa pakolliset kaksi kemian kurssia. Herranjestas. *hengittää paperipussiin*