torstai 27. elokuuta 2015

Torrsssstai

Tiedättehän, kuinka joskus on mukava leikkiä sanoilla ja sanoa ne hiukan eri painotuksin? Tätä yritin tuossa otsikossa ilmentää..

Eilinen meni, kävin töissä normaalisti (vaikka oli vähän pöljä olo) ja kotonakin ehdin vielä touhuilla kaikenlaista, kuten silittää pyykkikasan viimeiset vaatteet pois. Olin aikeissa mennä tänään hiukan myöhemmin töihin, koska keskimmäisellä pojalla oli lääkäriaika klo 10.

Aamulla vatsa oli outo, mutta selvisin kuitenkin pojan kanssa lekurille. Polvessa on Osgaard-Schlager tjsp, kuten olin jo pojalle selvittänyt, mutta nyt saimme lääkärintodistuksen koululiikkaa varten eli juoksukielto seuraavat kolme kuukautta. Toivottavasti se nyt auttaa. Itse toivoin koko lääkärikäynnin ajan lähinnä olevani pyörtymättä kylmän hien virratessa pitkin otsaa. Loppuihan sekin viimein ja lähdin kotiin ja lapsi meni takaisin kouluun.

Koko päivän ollut halju olo hävisi joskus alkuillasta, kunnes söin. Nyt on päässä outo olo ja vatsassa myös. Taidan siis ola huomennakin kotona.

Katselin tänään aamuni ratoksi taas yhden jakson "Desperate romantics"-sarjaa eli prerafaeliitteja. Se on varsin hupaisa sarja (ja siinä on Aidan). Myöhemmin pienimmän tultua koulusta katselimme Nälkäpelin kakkosen ja kolmannen osan. Aloitin myös pipontekeleen, ymmärsin vihdoin mallineuleenkin joten ehkä saan sen jopa valmiiksi ennen pakkasia.

Nyt menen sänkyyn, jos se auttaisi jotenkin tähän oloon.