sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Sinne meni

Kesä nimittäin.

Eilen vietimme Elojuhlia jo ehkä 22:nnen kerran. En ole varma vuosista enää. Sukupolvenvaihdoskin näyttää olevan käynnissä, sillä viime vuonna oli esikoisen kavereita mukana ja nyt keskimmäisen.

Elojuhla-ohjelma on lähinnä live-seurustelua vanhojen ystävien kanssa sekä saunomista ja syömistä. On todella mukavaa tavata ihmisiä, jotka tuntevat minut ala-asteelta asti tai joihin olen tutustunut miehen myötä, aloittaessamme seurustelun. Aina on joku, joak ei pääse tulemaan kuka mistäkin syystä, mutta sitten taas toisaalta tapaamme heidät ehkä seuraavana syksynä. Joku sanoinkin joskus, että muuten ei pysyisi ollenkaan yhteyksissä näiden vanhojen ystävien kanssa kuin meidän elojuhlissa tapaamalla.

Tällä kertaa tutustuimme myös uuteen henkilöön, nimittäin esikoisen kummitädin uuteen miesystävään. Viime vuonna hän ei vielä uskaltautunut seuraamme ja silloin olikin esikoisen kummisedän uuden avokin vuoro tulla esittäytymään. (On oikeasti aika helpottavaa, kun eronneet ihmiset tulevat keskenään toimeen vielä eron jälkeenkin, ihan näin sivuhuomautuksena.)

Tässä voisin samalla esitellä ensimmäisen päivän saldon Pöllön tavaranpoistohaasteen nimissä. Sain tämän kosteusvoiteen ystävältä lahjaksi, pulloon kuuluu myös pumppuosio. En ole käyttänyt tätä, sen verran avannut, että huomasin tuoksun olevan mulle sopimaton. Jos joku haluaa, niin hihkaiskoon. Mielelläni lähetän tarvitsevalle tänne kotimaahan. Jos kelleen ei kelpaa, niin pistän sen poisto-osastolle.

Agent Provocateur L’Agent Silk Body Elixir is a sensual moisturising lotion that glides softly over the skin leaving it feeling ultra smooth, silky and scented with a provocative potion, dark and mysterious that captures your senses.
The luxurious Agent Provocateur L’Agent Silk Body Elixir contains a moisturising blend of nutmeg and babassu oil together with the aphrodisiac epidedium, also known as horny goat weed, to leave your skin feeling sexy and irresistibly smooth.

Ja vielä sanon, että nyt voisi olla viimeinen ähkyolo ennen joulua. 

Omena ja sen kaveri.
Vielä mainostan ystäväni tyttären duon ensimmäistä musavideota.