maanantai 24. maaliskuuta 2014

Pikaiset

Ihan näin pikaisesti ajattelin ilmoittaa olevani hengissä, koivetkin toimii jotenkuten. Jätin tosin aamu-uinnin väliin, koska oikea koipi on vielä sen verran muhevan tuntuinen, etten uskaltanut ruveta sitä treenaamaan.

Perjantai meni rattoisasti pienimmän kera asioita hoitaessa. Kävimme nimittäin uusimassa nuoren miehen passia, koska vauvakuvan imulihaksista on jo muutama vuosi mainittu. Kuvauksen ja passin lisäksi kävimme näyttämässä (keski)sormea kivalle lääkärisedälle ihan siksi, että sormessa on edelleen se ihottuma mikä syksylläkin. Saa nähdä auttaako uusi rasva. Lisäksi ostimme lapsiraukalle parit uudet verkkarit ja sukkia vinon pinon, koska tuo rutale kasvaa.

Keskimmäinen oli saanut hylkäyskirjeen valintakoe-yläasteelta, mutta koskapa siinä oli joitain kummallisuuksia mies kysyi asiaa naapurin tädiltä, joka selvittää sen. Joskus on mukavaa, että on suora yhteys kaupungin johtoon.

Viikonloppu meni, neuloin, luin ja katselin töllöä. En siis tehnyt mitään järkevää tai tuottavaa. Tutustuimme uuteen uunimme, jonka mies viime viikolla asensi ja mies muotoili vanhat pellit uuteen sopiviksi laikan kera. Hyvin mahtuu nyt.

Huomenna saan ystävältä lainaan Spooksin kaksi kautta (eli kaudet 7 ja 8). Hmm..hhmmm...hmm. Yritin viikonloppuna katsoa 'Walking dead'iä, mutta pilotti ainakin oli yksi tuskallisimman pitkäveteisistä mitä olen ikuna nähnyt, joten saa nähdä jaksanko katsoa sitä sen enempää.

NIIN ja vielä! Sain kirjallisuuden teoriakurssin proosa-analyysista kolmosen eli nyt saan oletettavasti kolmosen myös kurssin arvosanaksi! Jei! Ja mitään en ymmärrä analysoinneistani :P