sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tsup

Huomaan, että taas on mennyt muutama päivä viime kirjoituksesta. Oli hiukan kiirus viikko, joka ilta jotakin ja muistin päivittämisen siinä vaiheessa, kun katkaisin koneesta virran.

Torstai oli ja meni, kävin syksyn ensimmäisessä pilateksessa. Ohjaaja oli nuori, valmistunut tanssijaksi ja nyt opiskelee koreografiksi, ihan vaikutti hyvältä. Huomasin ennen tunnin alkua, että 'maailman paras' lankakauppa on aivan paikan lähietäisyydellä.. Voi olla, että käyn lankaostoksilla useammin kuin ennen :P

Kotona leivoin pienen omenapiirakan, koska pienimmällä oli koulussa perjantaina Sadonkorjuujuhlat ja sinne oli pyydetty jokaista tuomaan jotakin. Omenapiirakka oli onnistunut niin hyvin, ettei muruakaan jäänyt kotiintuotavaksi, mikä olikin ihan hyvä.

Lauantaina aamulla pienin oli vähän kärtty ja selvisi, että eräs luokkalainen kiusaa. Ikävintä on, että kiusaajalla on usein kaverina poika, jonka kanssa pienin on ollut ystävä ja käy myös tämän luona leikkimässä silloin tällöin. Sanoimme pienimmälle, että viettäisi välkät mahdollisimman kaukana tästä parivaljakosta, koska hänellä kuitenkin on kaveri, jonka kanssa tykkää olla ja joka ei kiusaa. Tämä kiusaajapari kun kuulemma esittää itse olevansa kiusattuja, jos pienin ystävänsä kera menee valittamaan välkkävalvojalle. Ikävä tilanne.

Viikonlopun kuluessa hermostuin sen verran erääseen punaniska-persuun, että blokkasin hänet fb:ssä kokonaan. Olen parhaani mukaan yrittänyt olla poissa netistä tai ainakin pakolaiskeskusteluista, mutta nyt riitti. Tästä pakolaisasiasta en jaksa enää keskustella sen enempää, tulee vain paha olo ja paha mieli.

Tänään vihdoin sain aikaiseksi korjata vanhan laukkuni olkahihnan, se piti kantata uudelleen ja siinä olikin aika homma. Loppuviimeksi onnistuin vielä ompelemaan hihnan ainakin neljästi väärin kiinni, joko se oli kierteellä tai nurinpäin tai jotain, mutta sitkeästi yrittämällä sain sen kasaan. Kyllä en tee uudelleen ihan heti.

Ajattelin mennä hetkeksi töllön ääreen päättelemään uuden piponi langanloppuja, samalla voin katsoa Sleepy hollow'ta ja nauttia mukillisen teetä. Loppuun tämä ihan siksi, että se on pöljä :D