perjantai 25. lokakuuta 2013

Ihan oikeasti

Nyt kyllä nyrjähtää aivot. Halusin siivota fanitusblogia, joten perustin sille alajaoston aikomuksenani tunkea sinne kaikki ..ööhh.. tietyn henkilön kuvat, jotka nyt tukkivat varsinaisen fanitusblogin. Voi hyvä isä sanon vaan. Kuka käski ja mitä häh. Voi elämä.

Joo, kävin tänään pienimmän kera lääkärissäkin. Lapsiraukalla on varmaan yli vuoden ollut ihottumaa oikean käden nimettömässä, ei missään muualla ja käytiin sitä vilauttamassa. Saatiin antibioottisalvaa ja lääkärisetä oli mainio, antoi meille kumihanskoja ettei rasva yöllä pyyhkiydy lakanoihin vaan pysyy sormessa. Sanoi vain, että laita nuo hanskat kassiiisi äläkä mainitse niistä mitään toimistossa :)

Ostimme pienimmälle samalla reissulla talvitakin ja kotona tilasin siihen sopivat toppahousut Tanskanmaalta. Tulevat halvemmiksi kuin käydä täältä kaupasta hakemassa. Se on minusta usein aika hämmästyttävää nettikaupoissa.

Mutta nyt menen taas säätämään idioottiblogiani. Mielessä kävi jo, että tekisin toisen vastaavan, mutta ehkä jätän väliin. Auh.