tiistai 1. maaliskuuta 2016

Postiärsy

Kylläpä jotenkin nyt kasautuu näitä ärsyjä, mutta siis mies soitteli mulle töihin, että oli tullut Postin ilmoituslappu. Minulle oli tullut pikakirje, jonka saisi hakea postikaupasta ja mies lupasi tulla vastaan metrolle.

Ajelimme sitten postikauppaan (ensin tietysti haimme sen onnettoman lapun kotoa, jonne se oli unohtunut) ja jonotimme muiden paketinhakijoiden kanssa. Ojensin lappusen kassapojalle, joka sanoo ettei pikakirjettä löydy mutta tarkistaa vielä.. No ei löydy vieläkään, koska poika huomauttaa, että se on noudettavissa HUOMENNA klo 11 jälkeen. (Kuten olisimme itsekin voineet lukea.)

Mutta oikeasti? Pikakirje, joka on haettava itse seuraavana päivänä? Mikä pika se on?

Ihmettelin kotimatkalla miehelle, miten ihan oikeasti joskus olin hiukan kade eräille maille, joissa posti jaettiin arkisin kahdesti ja lauantaisinkin kerran. Nykyään olisin onnellinen, jos posti ihan oikeasti joskus tulisi kuten joskus ennen (vielä 10 vuotta sitten).

Loppukevennys: Pienin rakastui hiihtämiseen. Lupasin lähteä viikonloppuna kävellen katsomaan, kun hän hiihtää..

Laiskan vaimon mies oli vinkannut tästä coverista, on oikein onnistunut.


Aamuärsy

Ehdin metroon, vaikka se oli tipalla. Nimittäin ne hienot rullaportaat, jotka ovat useammin pois käytöstä kuin 'rullaamassa', seisoivat taas ja tietysti yksi mummo perässävedettävänsa kanssa onnistui tuuppaamaan itsensä siihen mun ja yhden teinin edelle.  MIKSi jos tietää olevansa hidas, ei voi mennä hissillä? HÄH?

No, muuten aamu on ollut suht mukava, mitä nyt migreeni yrittää iskeä. Siksi pyydänkin anteeksi, jos on kirjoitusvihreitä, en hahmota niitä migreenissä. Särkylääkkeitä ei ole kuin pari tabua mukana, pitäis lähteä naapuritaloon apteekkiin ja arvatkaa kiinnostaako.

Pienimmällä on tänään hiihtoa, toivottavasti menisi hyvin. Opetin sen jo eskarikeväänä, sen jälkeen ei olekaan ollut lunta tarpeeksi. Kävellessäni metrolle huomaisn, että erään omakotitalon pihassa hiihteli mummeli. Ovat laittaneet ladun pihan reunoja myötäilemään. Vähän hassultahan se näyttää, mutta toisaalta pitäisi sitten lähteä automatkan päähän enkä tiedä, onko sillä vanhalla parilla edes autoa enää.

Nyt muovittamaan! Nähdään!