sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Linjoilla taas

En ole jaksanut päivitellä ja lisäksi viime viikko oli kovin hektinen.

Torstai-iltana veimme yhden pieneksi jääneistä poikien fillareista työkaverilleni, jonka eskarilainen oli kovin innoissaan pyörästä. Työkaveri asuu vanhan Vuosaaren puolella, he muuttivat saman taloyhtiön sisällä isompaan asuntoon ja hänen äitinsä muutti heidän vanhaan asuntoonsa. Kivat kämpät, varsinkin tämä uusi. Jos harkitsisin asunnonvaihtoa, niin tuo voisi olla listalla. Mutta en harkitse.

Perjantaina kävin hammaslääkärillä aamupäivällä. Vanha amalgaamipaikka on siis murtunut stressin aiheuttaman paineen alla ja nyt sain lihasrelaksantit ja tulehduskipulääkkeet alkuhoidoksi. Menen siis tiistaina uudelleen vastaanotolle ja silloin katsotaan, mitä paikan alta paljastuu. Luultavasti edessä on juurihoito, en jaksa uskoa, ettei hammasta tarvitsisi tappaa ja sen jälkeen kruunutus. Mahtavaa. Juuri helmikuussa kaikki oli kunnossa ja hammaslääkäri oli kovin tyytyväinen (kuten toki minäkin). Kysyin esimieheltä yhden jälkeen töissä, että voisin lähteä aikaisemmin säryn vuoksi ja tuo antoi luvan, joten olin kotona jo ennen kolmea.

Olen piirtänyt kaavoja ja ommellut koko viikonlopun. Kesämekon kaavat piti suurentaa ja lopulta ompelin vanhasta pussilakanasta koeversion, joka ihme kyllä oli aika sopiva. Tänään olenkin sitten ommellut mekon melkein valmiiksi, puuttuu pään- ja kädenteiden loppusiistiminen ja helmankääntö sekä vyön teko. Ehkä jo ensi viikonloppuna pääsen ompelemaan shortseja. Aion käyttää niiden lahkeisiin vanhoja lakanapitsejä 'jujuna'.

Sirdalud on vetänyt tehot aika nollille, varsinkin eilinen meni jokseenkin sumussa kun otin pe-iltana kokonaisen tabun. Eilen otin puolikkaan ja tänään olenkin ollut melkein oma itseni- Nyt mietin juuri, viitsinkö ottaa lääkettä ollenkaan, mutta toisaalta purisin leukoja vähemmän yhteen (vaikka onkin kisko).