lauantai 25. tammikuuta 2014

Innostus

Mistä huomaa valon määrän lisääntyvän? Siitä, että minä alan innostua kaikenlaisesta turhasta.

Ensinnäkin se lyriikka-analyysi alkaa kiinnostaa. En tiedä, mitä olen mahtanut vetää kahvin lisäksi, mutta alan huolestua. Opinnot, jotka kiinnostavat. Ei hyvin mene. Tai siis menee mutta.. no tiedätte jutun juonen. Joka tapauksessa olen jo lukenut valitsemani runoilijan teoksen, josta analyysia varten valitaan yksi runo.

Toinen on se, että alan vähitellen kiinnostua taas askartelusta ja neulomisesta yms. käsitöistä. Tällä hetkellä askarteluista kiinnostaisi ihan hurjasti alkaa vääntää sellaisia 'altered books'-juttuja, missä kirjoihin rakennetaan vaikkapa nukkekoti tai joku miniatyyrimaisema. Muuta tekemistähän tässä ei olekaan.

Kolmanneksi aloin haaveilla ehtiväni neuloa vielä näille pakkasille samanlaisen neuleen, kuin eräällä. Tietysti jos ottaa sopivan paksuista lankaa, niin homma toimisi nopeastikin..

Pitäisi siivota vaatekaapit ja -huonekin ja pestä ikkunat ja ja ja... niin, ja vuorokaudessa on edelleen ne samat 24 tuntia kuin ennenkin. Että jospa istuisin käsien päällä vähän aikaa ja odotan, että tämä menee ohi.

Katselimme poikien kera uusimmat Sherlockit, kaikki kolme episodia, ja onhan se hyvä. Ensi alkuun, noin vuosi sitten, en oikein tiennyt, miksi ne oli taas pitänyt tehdä uudelleen mutta ihan oikeasti. Ne on upeat. Benedict Sherlockina ja Martin Watsonina sopivat niin hienosti rooleihinsa, että heitä on ilo katsoa. Huolella tehty brittisarja on aina onnistunut valinta :)

Voisin sanoa tähän jotain kotimaisista ohjelmista. Ensinnäkään meillä ei katsota juuri telkkaria ns. suorana, joten emme myöskään katso esim. Putousta. En jaksa katsoa tyhmentäviä ohjelmia, joten valitsen aika tarkkaan ne, mitä viitsin ruveta seuraamaan. Tästä seuraa se, etten tunnista juuri keitään kotimaisia julkkiksia tai tv-näyttelijöitä. Voi olla, että viimeinen kotimainen tv-sarja, jota seurasin, oli Julmahuvi tai Isänmaan toivot. Eli minulle ei kannata kauheasti avautua näitä myöhemmistä jutuista.

Illan ratoksi tällainen hieman oudohko musapätkä, jonka löysin yhden fb-kaverin seinältä. Ihan metka, voisin kuunnella enemmänkin.