maanantai 23. lokakuuta 2017

Maanantain ratoksi

Oli outo maanantai, kaikki ihmiset olivat hyvällä tuulella. Ehkä se oli tuo aurinko, joka on viime päivinä tehnyt harvinaisen paluun.

Aamulla piti ladata matkakortti ja R-kioskin myyjän kanssa ihmeteltiin, kuinka nopeasti vuodet nykyään menevät, kun taas on kohta joulu (ostin siis kaksi kuukautta aikaa lippuun).

Uimahallin kassalla ladatessani uusia uintikertoja kortille kassahenkilö muisti minut aiemmasta työpaikastani. Hän olikin tuttu, juttelimme usein elokuvista :)

Altaalla eräs vanhempi herra luovutti minulle oman radan, hän lähti pois juuri kun olin aloittamassa urakkaani viereisellä radalla ja sanoi, että 'tässä on sulle oma rata'. No, en ihan koko aikaa saanut sitä yksin pitää, mutta oli kyllä harvinaisen vähän porukkaa aamulla uimassa.

Takaisin pukuhuoneessa naapurikopin mummu ihmetteli, kun oven lukko ei toiminut. Tajusimme, että hän oli laittanut siihen euron, kun 50-senttinen on ainoa sopiva. Hän ei löytänyt kukkarosta sopivaa, joten annoin oman 'polettini' ja sovimme, että hän antaa sen joskus takaisin, kun osumme yhtäaikaa sinne :)

Töissäkin oli yllättävän mukavaa, ilmeisesti syysloma oli tullut tarpeeseen monella. Esittelin Siriuksen kuvia kaikille ja sain pyynnön jokapäiväisestä kissankuvasta fb:ssä :P


Parhaat palat tältä päivältä. Muut kuvat olivat kovin epätarkkoja, koska kohde liikkuu kokoajan :P

Loppuun vielä piisi naapurimaan toivoilta. Hupaisat lyriikat :D