torstai 23. helmikuuta 2017

Jännitys tiivistyy

Alan olla melkein kunnossa. Pää on vielä vähän tukossa, mutta muuten ihan hyvä olo. Kävin tänään työterveydessä ja sain sairaslomatodistuksen vielä näille kahdelle päivälle. Hoitajan kanssa juttelimme nykyisestä rakennustekniikasta ja sisäilma-altistumisista jonkin aikaa, hän oli kovin kiinnostunut.

Sitten kävin töissä tekemässä check-in-hommat ja tulostin kaikki paperit. Kotimatkalla kävin vielä Itiksessä vaihtamassa naapurimaan rahaa kaiken varalta ja tulin kotiin. Kohta tuli matkakaverilta viesti, että ihan kivat boarding-passit, mutta hänen eka nimi on väärin kirjoitettu. Mä olin että APUVA.

Illan mittaan sitten ystävä kyseli Finskin chatistä, pitääkö lippu vaihtaa ja koska häneltä alkoi akku loppua niin mä sitten soitin Finskin aspaan. Siellä sanottiin, varmistettuna vielä toiselta virkailijalta, että koska kyseessä on noin lyhyt lento Pohjoismaihin, niin lippu kelpaa oikein hyvin eikä tarvitse huolehtia mistään. Huhhuh. Tuli oikeasti jo se kuuluisa kylmä rinki, kun aattelin että ystävä, jonka toivioretki tää on, ei pääsisikään koneeseen MUN virheen takia. Me molemmat käytetään siis toista (tai kolmatta) etunimeä eikä ensimmäistä ja siksi olin kirjoittanut sen ekan nimen väärin :P

Mutta nyt siis laitan kamat valmiiksi, hammasharjan pakkaan aamulla ja kymmeneltä tulee ystävä hakemaan, pääsen kyydissä kentälle :) Nähdään sunnuntaina!

Anelmaiset Aleksandralle