maanantai 19. toukokuuta 2014

Hei vain

Tässä ohimennessäni huikkaan, että en oikein keksi mitään kirjoitettavaa juuri nyt.. mutta ehkä kun hetken mietin.

Kävin aamulla uimassa perinteisen kilometrin puoleen tuntiin. Ennen kuin ehdin metrolle asti muistin, että alakoululaisten piti ennä ysiin eikä kasiin. Yritin soittaa pienimmälle, mutta hän ei tietenkään vastannut puhelimeen. Arvelin lopuksi, että onneksi oli hyvä ilma ja hän varmaan oli ihan iloisesti pihalla sen tunnin. Ei ollut onneksi joutunut kuulemma olemaan yksin :)

Uimahallissa minua otti päähän yksi vanhempi herra, joka kai luuli olevansa joku jumalan lahja naiskansalle käytöksestä päätellen. Ensin pullisteli itseään altaan reunalla ja sitten tietysti tunki itsensä sille radalle, jossa minä uin erään toisen kanssa. Sitten hän veti kamalaa vauhtia kokonaiset sata metriä ja seisoi sen jälkeen vartin juoruamassa kaverinsa kanssa. Oli niin kiva kääntyä sen äijän edestä.. voi että. Sitten hän lähti lojumaan poreammeeseen. Tosi macho. Isolla Ämmällä.

Työpäivä sujui suht sutjakkaasti ja samoin kotimatka. Piti tehdä kiepaus pääStockan kautta, kummipojan synttärilahjaa kävin hakemassa ja löysinkin. En nykyään yleensä löydä kysymättä mitään Stockalta ja sama päti nytkin. En ymmärrä, miksi siellä on pitänyt uudistaa niin perkeleesti kaikki osastot.

Ehdin kotiinkin ennen ukkossadetta, joka sitten menikin ohi kokonaan. Pöh moiselle ukkoselle. Ihan tyhmä. Huomenna menen Hartwall Areenalle kaverin kanssa. Siellä esiintyy allaoleva (nykyisin) vanha patu :P