lauantai 15. elokuuta 2015

Laiska töitään luettelee

Mutta teen sen silti. Olen nimittäin saanut suurimman osan viikonlopulle aikoimistani tehtävistä hoidettua, mitä en ihan uskonut ehtiväni.

Luin yhden kirjan loppuun, (ei pitänyt, mutta se vei mennessään enkä malttanut jättää kesken). Pesin mökki- ja käsipyyhkeet. Kävin pienimmän vaatekaapin lävitse ja poistin pieneksi käyneet vaatteet, aika paljon niitä tulikin. Ompelin muutamaan pyyhkeeseen uudet raksit, kun vanhat oli menneet poikki tai puuttuivat kokonaan. Järjestelin puhtaat pyykit silitettäviin ja muihin. Kävin läpi yhden khh:n sullomiskaapin ja poistin sieltä läjän vanhoja vaatteita (roskiin tai uffakassiin) sekä vanhoja lakanoita Hesyyn vietäväksi. Lopuksi vielä ennen saunaa leikkasin isompien poikien hiukset.

Näitä hommia hoidellessani perhe kävi Malmin lentokentän liepeillä seuraamassa lentonäytöksiä. Itse näin osan Hornetin taitolennosta ihan kotiparvekkeelta :)

Huomenna aion silittää pyykkejä ja pestä lisää, ehkä jatkan kaappien läpikäymistä tai puran yhden hameen vetoketjun, koska se pitää ommella uudelleen paikalleen, mutta illalla menen ystävän kanssa katsomaan Flow-festareille Alt-J:tä ja Florencea.

Nyt aion mennä nukkumaan, sillä viime yönä näin aivan outoja unia. Olin menossa naimisiin erään vanhan partiokaverin kanssa, mutta ensin meidän piti suorittaa jokin kummallinen huvipuisto-survival-testirata ja jos pääsisimme sen läpi yhdessä niin kaikki olisi hyvin.. Toki unessani hukkasin tämän sulhasehdokkaan jonnekin ja hänen tilalleen ilmaantui pienin (!?) ja selvitimme yhdessä testin oikein näppärästi. Tässä vaiheessa heräsin enkä nyt ole ihan satavrama, haluanko mennä poikani kanssa kuitenkaan avioon asti vaikka se hyvä tyyppi onkin :D

Tartutankin seuraavan korvamadon teillekin :D