maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kirsikoiden suolistusta

Olemme jo/taas kotona, tulimme lauantai-iltana kello kymmenen hujakoilla. Olimme etukäteen vähän miettineet, kuinka käy taksin kanssa, mutta hyvin onnistuimme. Saimme taksin jopa halvemmalla kuin ennen.

Viime päivityksen jälkeen olemme viettäneet aikaa rannalla ja uima-altaassa sekä syöden hyvin. Reissu meni mukavasti samoin kuin kotimatka. Qatarin lennolla Denpasarista Qatariin meille osui firman toinen suomalainen lentoemäntä, oikein mukava nuori nainen.

Kissallakin oli ollut oma seikkailunsa. Viime viikon alussa olin saanut yön aikana s-postin Löytöeläintalosta ja kunhan kello eteni sopivaan aikaan, soitimme esikoiselle. Hän kertoi, että Sirius oli kovasti etsinyt meitä ja ilmeisesti mennyt aina vain kauemmas ulkoiluretkillään. Löytöeläintalon sivuilla luki, että se oli löytynyt Vesalasta. Hyvä, että löytyi elävänä.. Esikoinen sitten haki sen ja loppuviikon kissa oli kotiarestissa. Kyllä se olikin tyytyväinen kun kotiuduimme lauantaina :)

Tänään sitten esikoinen lähti puolestaan pariksi viikoksi Tokioon kahden ystävänsä kanssa. Odotin, että talo olisi ollut kuin pommin jäljiltä, mutta oli yllättävän siistiä. Nuori mies oli pessyt pyykkiä sekä tiskejä ja ihan oikeasti jopa kokannut itselleen joka päivä.

Säät ovat suosineet täälläkin ja olen saanut pestyä kaikki mahdolliset pyykit. Keräsimme tänään kirsikat, kun nyt kerrankin olemme kotona niin, että ne ovat kypsiä. Osa oli pakko jättää puuhun, koska tikkaat eivät yletä aivan latvaan saakka. Sain silti puolitoista litraa pakkaseen.

Nyt on pakko päästä nukkumaan, huomenna menen lääkäriin näyttämään nivelrikkoani. Palataan :)