keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Tööt

Olen väsy, vatsakipu on vienyt tänään kaiken innon ja olinkin kotona koko päivän (ihan hyvä vessan läheisyydessä) lukemassa tenttiin. Lukemisen lomassa pitämäni puolen tunnin tauon aikana silitin viikonlopun pyykit ja kuuntelin NightValea.

Päivän kuva-aiheena oli sana 'Loud' eli äänekäs. Otin kuvan esikoisen teknisissä tekemästä minikaiuttimesta, josta kuuntelen luurin kautta musaa ja nyt sitä mainitsemaani NightValea.

Nuppi kaakossa
Lopetin tenttiinlukemisen saatuani kirjan luettua toisen kerran loppuun ja kerrattuani pdf:n kolmannen kerran. Onneksi aiheena on informaatiolukutaito ja sosiaalinen media (kirjastossa), jäljemmästä sentään jotain tiedän ja ehkä osaan sanoakin, aloitinhan sen käytön jo 1996 SFNetin keskustelupalstoilla. Saa nähdä kuinka käy.

Huomenna aion mennä töihin joka tapauksessa. Pitää vain muistaa tulla ajoissa, että ehdin viideksi tenttikysymysten ääreen :P

Alemmasta videosta sen verran, että joskus pohdin kuinka harmaita olivatkaan opettajat tuossa koulussa, jota kävi sekä Rowan Atkinson että samaan aikaan Monty Python-tyypit ja vieläpä (jos muistatte) 'Lunta tupaan'-sketsiohjelman kaverit  Mel Smith ja Griff Rhys Jones.

Nähdään taas.