keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Harmistus

Päivä meni suht kivuttomasti, vaikka olinkin aamulla äänetön ja oli kokous. Onneksi ei pahemmin haitannut. Onnistuin auttamaan työkaveria PhotoShopin kera, uskomatonta kun ajattelee, että kävin pikakurssin joskus pari vuotta sitten enkä juuri ole sen jälkeen käyttänyt.

Meillä oli treffit miehen kanssa esikoisen koululla, vanhempainilta 9-luokkalaisten vanhemmille. Ikävä vain, että hermostuin parin takanamme istuvan äidin tapoihin. Tai tavattomuuteen siis. Ensinnäkin ne muijat koko ajan kuiskuttelivat, arvostelivat opoa (teki mieleni sanoa niille, että menkää itse pitämään tuo esitys) ja kiroilivat. Tosi kiva kuunnella. Pari äitiä olisi kaivannut paksuinta rautalankaa.. mutta selvisimme siitä.

Juttelimme tapahtuman jälkeen rehtorin kanssa keskimmäisestä, joka kovasti haluaisi samaan kouluun. Saa nähdä pääseekö, sillä Helsinki on kiristänyt muunkuntalaisten pääsyä Hgin kouluihin. Varaudumme siis plan B:llä, mutta silti kyllä kiukutti niin, että itketti. Ja keskimmäinen itse on ihan maassa, viimeiset kolme vuotta treenannut matikkaa ja fykeä  että varmasti pääsee tuonne. Voi kettu.

Noh, menen tästä hetkeksi rinnakkaistodellisuuteen. Tapaamme jälleen. Mutta ei Ikeassa, varsinkaan Oslossa.