keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Täällä ollaan

En vain ole oikein jaksanut enkä ehtinyt päivitellä. Lisäksi olen jäänyt Sorjos-koukkuun, vaikka edelleen kavahdan niiden Silta-kopiotunnelmaa.

Kävin siis pienimmän kanssa pyörähtämässä Jyväskylässä torstaista lauantaihin ja olikin oikein kiva reissu.Lähdimme täältä torstaina bussilla, olimme illansuussa perillä ja sitten kävimme syömässä serkkuni luona ja suunnittelemassa perjantain hommia.
Kaunis jääkarhu-muraali

Perjantaina ehdimme juuri nielaista aamupalan, kun serkku pienen poikansa kera tuli noutamaan meitä Pandan tehtaanmyymälä-retkelle Vaajakoskelle. Emme onnistuneet ostamaan ihan koko kauppaa tyhjäksi (ei oikeasti kovin paljoa) ja siitä karautimme takaisin aseman viereiselle hotellillemme. Serkku lähti ulkoilemaan pikku-O:n kanssa ja me veimme ostokset huoneeseemme ja lähdimme kävelylle.
Arvaa, missä

Poikkesimme Suomen käsityön ystävien museossa (ja museokaupassa). Kiva kokemus, perusnäyttely jaksoi innostaa myös melkein teiniä ja sain sukkalankoja. Köh.


Neulegraffiti
Keskustasta käppäilimme serkun luo, jonne jätin pojan sukkalankojen kera. Kunhan pikku-O nukahtaisi päiväunilleen, niin serkku ja pienin alkaisivat hurjan lautapelisession :) Minä puolestani lähdin tapaamaan keskustelupalstaystävää melko läheiseen Caffitellaan (olikin sen kokoinen kakkupala, että oli vähän tekemistä).

V is for vendetta, yksi parhaita leffoja ikinä :) Teknikmagasinetin ikkuna.
Ystävä lähti parituntisesta kahvitapaamisestamme töihin ja minä käppäilin takaisin serkun luo noutamaan pienimmän. Piti ehtiä käydä hotellilla viemässä langat ja lautapelit ennen kuin tapaisimme Marjaanan, mutta mtkan varrelle osui Harjun Paperi ja hullusti kävi, nimittäin aikataululle.

Loppujen lopuksi myöhästyimme puolisen tuntia, mutta Marjaana oli kohtelias eikä valittanut ;) joten menimme kahville Miriamiin. Tai muut herkuttelivat, minä söin salaatin sen aiemman kakkupalan seuraksi. Kivaa oli taas ja aika vilahti ja taasen näemme Marjaanan kanssa ehkä ensi kesänä (tai ehkä aiemminkin, eihän sitä koskaan tiedä).
Kissanviiksien koristelua

Menimme hetkeksi huilaamaan hotellille ja iltakahdeksalta tapasimme Kissanviiksissä opiskelukaverini Mirvan ja söimme hyvin, siis todella hyvin. Ruoka ja jälkiruoka oli aivan mielettömän hyvää ja ravintola todella kiva.

Lankkupihvi
Ankanrintaa
Salmiakki-suklaakakkua
Perjantaiaamuna oli ollut tarkoitus käydä vielä kahvitreffeillä serkun kanssa, mutta pikku-O oli nukkunut huonosti, joten tapaamisesta ei tullut mitään. Aikaa tappaaksemme kävelimme Titityyn myymälään Toivolan pihalle. Onneksi suurin osa langoista oli järkyttävän kalliita enkä siten ostanut kuin ihan vähän lankaa. Kävimme samassa pihapiirissä olevassa sepän pajassa, josta pienin osti avaimenperän ja kurkistimme siihen toiseenkin kauppapytinkiin, mutta siellä ei ollut oikein sellaisia minua kiinnostavia asioita.
Rouva C.

Jep.. siinä niitä olisi
Lähdimme takaisin keskustaan päin aj Forumin kohdalla ajattelimme käydä katsomassa kissanleluja, mutta siellä olikin kangaskauppojen pop-up, jossa törmäsimme jälleen Mirvaan. Ostin yhden Kainon kankaan ja menimme kahville Wilhelmiinaan. Ennen pitkää sanoimme hyvästit Mirvalle ja haimme laukkumme hotellin respasta ja lähdimme ajoissa juna-asemalle. Illansuussa olimme kotona.
Aurinko osui nätisti

Kiva teksti kahvikupissa. Toinenkin kuva olisi, mutta se ei suostu siirtymään. Siinä lukee 'The beaning of life'.
Maanantaina töissä sanoinkin, että tuntui kuin olisi ollut pitemmälläkin lomalla, kuin vain viikon, kun ehdimme matkustella niin paljon.

 
Toinen kiva muraali. Oli kolmaskin, mutta se oli jotenkin pelottava. varsinkin pimeällä.
 
Jämsä
    

Hämylinna

Kotona nuoripari oli leiponut pullaa <3

Ostoksia

Silkkilanka, joka oli pakko saada. mmhmm..