sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän iltana

Olipa kerrankin rattoisa äitienpäivä, sain ainoan lahjan ja kortin pienimmältä. Ne olivat hienot :)


Kaksi poikaa halusi mennä metsään ja siellä piti olla puoli 11. Keskimmäinen oli ensimmäistä kertaa softaamassa, tykkäsi se. Nautin rauhasta ja hiljaisuudesta käynnistämällä pyykkikoneen. Pienin oli koneella niin kauan kuin halusi, kun isommat olivat poissa. Annoin olla kerrankin eikä tuo sitten ollutkaan kovin pitkään.

Istutimme miehen kanssa pari vanhaa amaryllistä pihalle ja laitoin kesäkukkien siemenet parvekelaatikoihin. Pensaskrassia lähinnä. Pienimmän kanssa laitoimme salaatin ja persiljan siemeniä maustepenkkiin. Poimin ja kylvetin vain viisi kotiloa, alkaa ilmeisesti kotilonmetsästys vihdoin tuottaa tulosta.

Leivoin suklaamarenkeja, niistä tuli oikein hyviä.Ehdin pestä kolme koneellista pyykkiä, koska sen sai ulos kuivumaan. Moinen määrä ei mitenkään mahdu sisälle.

Kirjoitin oppimispäiväkirjan valmiiksi. Huomasin jossain vaiheessa tarkistaa sivumäärän ja nyt riittikin nelisen sivua tekstiä. Onneksi olin sen verran jo kirjaillut, joten jäi vain yhteenveto ja tiivistelmä. Sain ne valmiiksi illansuussa ja koko homman palautettua jo ennen saunaa. Nyt on enää yksi kirjoitelma tehtävänä ja sitten se on loppu! Ihmeellistä.

Ajattelin huomenna polkaista töihin ensi kertaa tänä keväänä. Saa nähdä kuinka kuollut olen huomenna.