sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Palautumista

Tervehdys jälleen. Huomasin, että olin unohtanut varsinaisen samba-asian edellisestä postista, ehkä muistan sen tämän perään laittaa.

Eilen meillä oli syömässä äitini ja miehen isä eli appiukkoni. Olen varmaan joskus maininnut appiukosta.. kukaan ei oikein jaksa hänen kanssaan. Hän ei kuule mitään, kuulolaite ei toimi (hän ei osaa käyttää sitä) ja hän puhuu ihan juuri siitä, mikä häntä kiinnostaa välittämättä, mistä muut puhuvat. Mies kestää sitä vielä vähemmän kuin minä, joten eilisilta meni vierailusta toipuessa ja poikien kinastelua kuunnellessa. Nekin menevät aina ihan ylikierroksille näistä vierailuista. Joten oli varsin rattoisaa.

Tänään olenkin sitten lukenut, surffannut, pessyt pyykkiä, silittänyt pyykkejä äänikirjan kera ja katsonut pienimmän kera kolmannen Harry Potter-leffan. Riittänee yhdelle päivälle?

Ja se samba-tarina: Äitini ollessa nuorena Lontoossa pari vuotta töissä hän oli jotain kautta tutustunut silloiseen Argentiinan suurlähettilääseen. Herra suurlähettiläs oli oikein herrasmies ja oli kuljettanut äitiäni erilaisissa teattereissa ja konserteissa ja opettanut sambaa :) Erään kerran herra suurlähettiläs oli sitten kysynyt, josko äitini lähtisi hänelle seuralaiseksi jollekin matkalle ja äitini oli kieltäytynyt kohteliaasti, mutta siihen loppuivat teatterit yms. Toisaalta aika pian näiden tapahtumien jälkeen herra suurlähettiläs oli kutsuttu kotiin Argentiinaan ja siellä tuli vallankumous.

Sellaista tänään. Päivän piisiksi voisin laittaa jotain metkaa.. kunhan löydän. Löytyi kesäpiisi :D