maanantai 28. tammikuuta 2019

Maanantai ei mittää..

Niin, eipä juuri mitään ihmeellistä kuulu. Niskoja kävin taas rusaututtamassa ennen töihintuloa ja töissä sitten keskustelin työparin kanssa perjantaisesta kokouksesta.

Olimme 'vaarassa' saada jälleen uuden esimiehen eli on pienehkö organisaatiomuutos taas meneillään, mutta onneksi ilmeisesti saamme nyt pysyä tässä missä olemme.

Soitin äsken esikoisellekin, kun pitäisi saada pitkä villakangastakki takaisin Vanhoja varten keskimmäiselle ja muutakin juttua oli, mm. kesätöistä ja kissanhoidosta. En juuri viitsi paljon hänelle soitella, kun ajattelen että soittaa sitten, jos on joku asia.

Kissa oli eilen sitä mieltä, että olisi kiva mennä ulos ja siten kun meni, niin viihtyi ehkä puoli tuntia. Vissiin alkoi palella. Kävi parvekkeella muistelemassa vielä illalla, ihmettelin mikä jytisee ovea vasten, kun en tiennyt sen olevan siellä ja raukka siellä koputteli.

Viikonloppuna neuloin ja purin ja neuloin ja taidan taas tänään purkaa, kun kirjoneuleesta ei oikein tule niin näkyvää kuin haluaisin. Pitää lisätä toinen lanka siihen kuviolankaan, jos se auttaisi.

Ainiin, ilmoittauduin InDesign-kurssille ensi viikon lopulla. Katselin sitä viime viikolla, mutta kaikki paikat olivat jo täynna ja tänään siellä sitten olikin ilmeisesti joku peruuttanut, kun oli tullut uudelleen mahdollisuus ilmoittautua. Koska olin jo puhunut asiasta työparin kanssa, niin lätkäisin ilmoittautumisen menemään ja pääsin. Saa nähdä, tajuanko sitä yhtään mitään.

Olemme muutenkin aikeissa uudistaa työpaikan blogin, niin vähän senkin varjolla nyt tuonne ilmoittauduin. Lisäksi mainoksia pitää aina vääntää, enkä aina saa wordillä niitä sellaisiksi, kuin haluaisin ja PhotoShopin olen jo aikaa sitten suurimmaksi osaksi unohtanut.