torstai 4. tammikuuta 2018

Fanityttöilyä ja hikijoogaa

Aamu alkoi mukavasti. Avasin sattumalta suosikkikirjailijani instagram-kuvan ja sen jälkeen katsoin hänen muita viimeaikaisia kuviaan ja näinkin jotain tuttua: nimittäin ne elokuussa Worldconissa hänelle lahjoittamani sukat! Olivat käytössä ja hän kehui niitä! Olin ihan täpinöissä :)

Töiden jälkeen menin läheiseen kiduttamoon eli urheilutalolle tutustumaan heidän käsitykseensä joogasta. Nettisivun  tuntikuvauksessa luki 'helppoa ja rauhallista joogaa' ja koska mun ainoa kokemus on hatha-joogasta, joka on todella hidasta (tykkäsin siitä kyllä), niin odotin jotain samanlaista.

Juu. Hiki tippui ja valui pisaroina ympäriinsä. Vähän mietin, jäikö kauhea lätäkkö patjalle mutta en ollut ainoa, joka tippui. Siis hikeä. Yhdessä liikkeessä olisi saanut mennä käsilläseisontaan, jos olisi halunnut. No en mennyt :P Mutta selvisin hengissä ja varasin saman tunnin ensi viikolle, koska siinä onnettomassa kortissa on vieläkin kertoja jäljellä ja aikaa on tämä kuukausi! Ja sitten alkaa pilates ja ja ja..

Kotona on kaikki hyvin, kissa on rauhoittunut ja pääsee huomenna lääkäriin. Pitää muistaakin ottaa ruoka pois ennen kuin mennään nukkumaan.

Nyt siirryn vihdoin sohvalle neulomaan. En ole kahteen iltaan jaksanut tehdä sitäkään.
Loppuun vielä tämä vanha koko perheen suosikki :D