torstai 10. elokuuta 2017

Pehmeä lasku

Nimittäin töihin. Aloitin työt tänään ja huomenna pidän vapaata ja matkustan Porvooseen alokkaan valatilaisuuteen.

Mutta tosiaan, aamulla menin töihin ja ihmettelin eväitteni kanssa, koska ei ole enää henkilökunnan sosiaalitilaa. Se on remontissa ja uusi tila on alkutekijöissään (mm. vedet pitää saada seinän läpi jne..). Vein loppujen lopuksi salaattini tiedotuksen jääkaappiin ja aloin ihmetellä, missä keittäisin aamukahvit, mutta onneksi sain isänniltä hiukan apua eli sain vääntää sumpit heidän kopissaan. Siinä samalla selvisi, että henkilökunta vetää eväänsä opetuskeittiössä ja sosiaalitilan jääkaappi on siirtynyt kakkoskerrokseen. Mitä sitten tehdään, kun köksänopet tarvitsevat luokat omiin juttuihinsa, sitä en tiedä. Vielähän tässä on kolmisen viikkoa aikaa.

Remontissa on kuulemma myös neljännen kerroksen yksi työhuone, jossa olleet ihmiset ovat valitelleet sisäilmaoireita. Samoin on kolmannen kerroksen atk-luokista kaksi (toinen on se, jossa aiemmin päivystin paljonkin). Ilmeisesti ilmanvaihdolle tehdään jotain alakertaan tulevien keramiikkauunien aiheuttamana. Jos se hiukan auttaisi meilläkin, niin en kyllä panisi pahakseni.

Sain juuri ja juuri tehtyä kesän lehtihommat, kun tuli aika lähteä rakastamani kirjailijan fanimiittiin Coniin. Myöhästyin hiukan, mutta se ei haitannut, sillä niin myöhästyi hänkin. Robin Hobb oli ihana, lämmin ihminen. Sain hänen nimmarinsa pieneen korttiin, joita hän jakoi kirjattomille ja sanoin tulevani lauantaina varsinaiseen signeeraustilaisuuteen. Täytyy sanoa, että vieläkin on hiukan samanlainen pöllämystynyt olo kuin oli Richardin tapaamisen jälkeen.

Lähtiessäni kohti kotia naapuripöydässä käynnistyi juuri Marvel-tapaaminen. Siihen näytti osallistuvan ainakin Deadpool, WonderWoman sekä Dr. Strange.

Tänään oli lisäksi 21-vuotishääpäivämme.

Huomenna ehkä jaksan päivitellä vielä jotain Porvoon ja Conin jälkeen. Jos jaksan :P