perjantai 14. maaliskuuta 2014

Unetus

Eilisen migreenin jäljiltä olen unelias kuin liian aikaisin talviunilta herätetty karhu. Olen sentään saanut jotain kirjoitetuksi analyysiinkiin, vaikken niin paljoa kuin kuvittelin. Kirjoitan myös jatkuvasti väärin kaiken mahdollisen, todella rasittavaa.

Aamulla soitin äidilleni, hän oli koettanut illalla tavoittaa ja mulla oli luuri jäänyt äänettömälle luennon jälkeen. Eipä tuolla oikein mitään asiaa ollut, olisi vain halunnut informoida olevansa sairaalassa.. Sydämessä oli vähän flimmeriä ollut viikolla ja oli sitten muori käppäillyt terveyskeskukseen eilen, josta olivat lähettäneet sairaalaan lepäämään. Kaipa se sydän nyt sitä rauhoittuu, viikonlopun yli on tarkkailussa ja katsovat miten lääkkeet alkavat vaikuttaa. Toiovottavasti ei tarvitsisi käynnistää uudelleen, kun äiti on jo kuitenkin muutamaa kuukautta vaille 84.

Että sellaista. Taidan kuukahtaa petiin kerrankin ensimmäisenä pienimmän jälkeen. Illan piisinä Anssi Tikanmäen iloinen Savolainen metsä. Tikanmäki oli Sleepy sleepersien jäsen (kitaristi?) ja on kyllä varsin hyvä säveltäjä, tykkään tästä koko levystä kovasti. Savolainen metsä jotenkin on vain se, mistä pidän kaikkein eniten, ehkä isäni sudeettisavolaisuuden vuoksi :P