sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kalkkuna

Lähetimme kaksi lasta metsään päivällä, eivät ole vielä osaanneet takaisin. Tosin emme laittaneet leivänmurujakaan heille oppaaksi... Eikun huomennahan niiden pitikin vasta tulla kotiin :P Pienin on ensimmäistä kertaa yötä pois kotoa ilman minun läsnäoloa, oletan kaiken menevän kuitenkin hyvin. Keskimmäinenkin on turvana retkellä.

Kysyimme sitten esikoiselta lähteekö tuo leffaan kanssamme ja hän ilmotti ei-tulevansa, joten vietimme sitten iltaa kahdestaan pitkästä aikaa miehen kanssa. Kävimme syömässä Haraldissa, kun sellainenkin on tänne peräkylille ilmestynyt ja menimme leffaan katsomaan 'Pacific Rim'-elokuvan.

Herramunjee, että oli hauskaa :D Mies olisi antanut sille ainakin kolme kalkkunaa, mutta ei se minusta ehkä ihan niin huono ollut. Tosin ajattelin siitä samoin, kuin ensimmäisestä Thor-elokuvasta eli 'mitä muuta olisinkaan voinut tehdä näillä kahdella tunnilla elämässäni'. Itse elokuva oli metka sekoitus Iron maniä, Independence Dayta ja hiukan Man of steeliä.  Odotin myös muutamia MIB-elokuvista tuttuja kohtauksia, mutta ne olivat ilemisesti joutuneet leikatuiksi. Aavistuksen häiritsevästi toinen elokuvassa olevista tiedemiehistä muistutti ohjaaja J.J. Abramsia ja toinen puolestaan Walter Königiä. Hieman enemmän huvitti myös pääkomentajan palopuhe, joka siteerasi mielestäni Churchillin pitämää puhetta Toisen Maailmansodan loppuvaiheessa (saatan toki olla väärässäkin). Jos haluatte ripustaa aivonne narikkaan pariksi tunniksi, tämä on erinomainen siihen tarkoitukseen.

Olen hieman paremmalla mielellä, ehkä tämäkin tästä taas vähitellen iloksi muuttuu.