tiistai 13. lokakuuta 2015

Ihan pikana

Olen ollut sen verran väsy enkä ole jaksanut istua koneella, etten ole päivitellyt. Lisäksi eilen oli lievästi sanottuna jälleen yksi pettymystä aiheuttanut henkilökuntakokous, jossa meille ei oikeastaan edes kerrottu varsinaisesta asiasta mitään. Puhuttiin niitä näitä ja niin.. omasta mielestäni ei ole korrektia viraston johtajan moittia meidän lähiesimiestämme meille ja jäi jokseenkin paha maku suuhun.

Tänään kuitenkin Allergiasairaalan keuhkolääkäri soitteli ja kyseli olotiloja. Kerroin, että on edelleen outoja juttuja. Hän sanoi, että keuhkoissa ei ole vikaa eikä verikokeiden tuloksissa ollut mitään viitearvoja ylittävää. Niih.. kerroin pef-mittauksesta, jonka aloitan ensi viikolla ja hän sanoi pitävänsä minut vielä A-sairaalan kirjoilla helmikuun loppuun jos tulee jotain tarvetta lisätutkimuksille. Ihan hyvä.

Nyt illalla kävin kahden ystävän kanssa katsomassa 'Tale of tales'-elokuvan ja täytyy sanoa, että oli metka. Kuvaus oli todella kaunis ja kaikki kolme satua oli todella mielenkiintoisia, hiukan maagillisia ja outoja. Ea suosittele todellakaan ihan ehkä yläaste-ikäisellekään plus on ehkä hyvä olla nähnyt jotain muutakin kuin kassamagneetteja.

Huomenna töiden jälkeen menen hierontaa, varoitin jo miestä että jos tulee vastaan niin  varautuu kaapimaan mut maasta :)

Nyt taidan katsoa hetken jotain ja sitten kellahtaa petiin.