maanantai 20. huhtikuuta 2015

Jeee!

Sain juuri palautettua opiskeluhommista neljänneksi viimeisen eli parityömme Keskustakirjastosta. Oli aika mukavaa ja helppoa tehdä tämä, kun pari oli samanhenkinen ja saimme homman hoidettua suht helposti. Itsestäni ainakin tuntui varsin kivuttomalta tämä homma, kun ei tarvinnut kirjoittaa kuin puolet vaaditusta tehtävästä, toisen puolen hoiti hän :) Lopputuloksena kuitenkin teksti kuulosti varsin yhteneväiseltä emmekä edes kirjoittaneet pahemmin tuplia. Metka positiivinen kokemus.

Esikoinen saapui eilen puolenpäivän jälkeen Santahaminasta. Oli ollut kivaa, ajeltu Pasilla nakkipipo päässä jne. Suurin osa kurssilaisista (80%) oli ollut tyttöjä, esikoisen luokaltakin yksi joka aikoo inttiin lukion jälkeen. Hyvä niin.

Tein perjantaina yhden jumppaohjelman sillä seurauksella, että lauantaina takakoivet vonkuivat, sunnuntaina sivuläskit valittivat ja tänään on olkapäät olleet aivan saakelin kipeät ja koko käsivarsia särkee. Kannatti urheilla :P Taidan suosiolla odotella, että lämpenisi sen verran, että pääsen fillarilla töihin. Ei ole kiva olla vaivainen, en melkein saanut tiskikonetta tyhjennettyä ja pyykkejä narulle.

Nyt menen katsomaan Hannibalin tällä hetkellä viimeisen saatavilla olevan jakson. Sitten voin siirtyä johonkin muuhun.. kuten vaikkapa Sleepy Hollow'hun, joka on kesken. Toisaalta Jasonilta on tullut uusi sarja nimeltä Dig.. hmm..

Loppuun korvamato, johon on sanat kirjottanut miehen täti laulajalle puhelinkeskustelun aikana. Yksi tämän maan soitetuimmista kappaleista jokunen vuosi sitten. (Aina kys. laulajasta tulee mieleen se, että aikoinaan usein mennessäni viimeisellä bussilla kotiin hän istui bussin takimmaisella penkkirivillä umpikännissä. Harmitonhan tuo oli, mutta sääli..)