maanantai 22. syyskuuta 2014

Rapeaa maanantaita

Päivän sana on siis rapea eli crisp lontoonkielellä. Alla kuva mielestäni mukavan rapeannäköisestä Japanin lyhtykoisosta, sepä on kaunis kukka :) Joku oli niitä tuonut meille sekä kirjastoon että sosiaalitilaan.

Ennen töihinmenoa kävin uimassa, se olikin jälleen tosi kivaa ja uinti kulki :) Minusta on ihanaa, kun nykyään voin mennä uimaan koska tahansa, kun ei tarvitse välittää mistään naisten ongelmista. Kyllä sitä kestikin, useampi vuosi kului jatkuvien vuotojen kanssa. Mielestäni olen ansainnut tämän pienen nautintoni kaiken sen kivun, säryn, harmin ja tuskan jälkeen, mitä koin. Voin myös ihan sivumennen sanoa, että on tosi kamalaa nukkua vauvanvaippojen kera.

Ehdin myös ennen työpaikalle menoani käydä Kirjasto 10:ssä, jossa tapasin jopa neljä ex-työkaveria ja yhden nykyisen opiskelukaverin. Hänen kanssaan ihmettelimme yhdessä tenttiin tulevan artikkelin vanhentunutta tietoa ja toivotimme toisillemme onnea tuleviin koitoksiin. Ex-työpikkuveljeni muisti minua antamalla Tim Burton-pelikortit! IIH! Hän oli ostanut ne ihan minua silmälläpitäen jostain Burton-näyttelystä, mihin oli osunut :) Toiselta ex-työkaverilta ostin pari dvd:tä edullisesti, toisin sanoen pohdin olisiko pitänyt maksaa niistä enemmän, mutta annoin vain hinnan jota hän pyysi.

Mitähän vielä... Töissä ehdin tehdä jo toisen osion ensimmäisistä tiedonhakutehtävistä. Pitäisi koettaa saada ne valmiiksi vaikka viikonloppuna, ne ei vät ole kovin ihmeellisiä. Vaikak täytyy myöntää, että hankalin osuus oli löytää Tuomas Akvinolaisen teoksia Kongressin kirjaston kokoelmista.

Ihana kettukuvaaja löytyi netistä. Villieläinkuvausta :)Jaa.. laskunmaksu vielä ennen nukkumaanmenoa. Huomenaamuna kiroan sekä JHLn että AKTn työntekijät sinne alimpaan ja kuumimpaan hiilienlapiointipaikkaan.

Ainiin ja pienimmän kanssa saimme hyvät naurut tämän artikkelin jälkeen. Nimittäin tottahan toki hämähäkkejä edustaisi Hämähäkkimies :)

Loppuun laitan vielä yhden IceBucket-videon. Pienin tykkää tästä tosi paljon :P