keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kepeästi keskiviikkona

Tämä päivä on kulunut rattoisasti.

Ensin olin työpaikkalääkärissä niistä sisäilmaoireista, tulokset olivat vihdoin tulleet ja tarkastelimme niitä yhdessä. Lääkäri totesi, että en ole (edelleenkään) allerginen millekään, veriarvot olivat kunnossa ja keuhkokuvat puhtaat MUTTA pef-mittaustaulukko osoitti, että selkeästi puhallustulos huononi viikon loppupuolta kohti. Viikonloppupuhallukset kotona olivat hyvät eli ainakaan kotona ei ole mitään oireellistavaa. Tästä johtuen kerroin sitten sisäilmamittausten osoittamasta sädesieni-ilmiöstä mm. päivystyspaikkani naapuriluokassa ja lääkäri pyysi, että hoidan hänelle kopiot mittauksista ja hän laittaa ne ja lähetteen minua varten Allergiasairaalan keuhkoklinikalle kaiken varalta. Saavat nyt tutkia sitten yhdessä TTLn kanssa.

Työaika sujui muuten seurustellessa ihmisten kanssa. Oli koneongelmaa ja tulostusongelmaa ja sähköpostiongelmaa ja niin edelleen. Ihan normi kirjastohommia siis. Opintovapaalla oleva työkaveri tuli meille tulostamaan papereitaan, mutta tulostin ryppyili ja hän teki treffit toisen työkaverin kanssa, jonka koneelta voi tulostaa suoraan kopiokoneelle. (Meidänkin voi, mutta kerroksen kopiokone on parhaillaan rikki..) Ehdotin kuumia päiväkahveja kerman kera heille, se herätti suurta hilpeyttä (ai mikä keppikeskiviikko..)

Aloin myös raivata vihdoin työpöytää. Siinä on varmaan noin neljän vuoden ajalta erilaisia pinoja ja läjiä ja yhdessä työparin kanssa totesimme pölynehkäisyn kannalta olevan hyvä päästä eroon läjistä.

Keskimmäinen kävi itsenäisesti ystävänsä kanssa pizzalla juhlimassa ystävän syntymäpäivää. Jotenkin kotiin ilmestyi säkillinen irtokarkkeja. En ole syönyt niitä :P

Esikoinen menee perjantaina Santikseen MPK:n järjestämälle Lukiolaisten turvallisuuskurssille. Mielenkiintoista..

Nyt aion mennä taas Hannibalin seuraan. Toivottavasti ehdin hetken neuloa.