keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tipi-tii

Kevät on, vallaton.. joo ja mua ihan oikeasti pannuttaa aika lailla kaikki tällä hetkellä. Olen aika väsynyt ja haluaisin olla vain kotona. Onneksi päästäinen on ensi viikolla, otin torstain vapaaksi koska pienin on silloin jo pääsiäislomalla. Pitäisi siivota ja kaikenlaista muuta.. en jaksa.

Uudessa organisaatiossa meidät liitetään hallintoon eli toisinsanoen tieto- ja viestintäyksikköön. Olen ajatellut kysyä uudelta esimieheltä, että jos voisin aloittaa viestinnän perusopinnot Avoimessa syksyllä ja saisin tehdä puolet kursseista työajalla. Ehkä siitä tulisi vähän valoa tunnelin päähän?

Esikoinen on yllättäen siirtymässä perheen ydinpiiristä ulospäin ja menee kuulemma la-su-yöksi yökylään jonkun kaverin luo. Sinne tulee muitakin, mutta epäilen silti kutsujan olevan tyttö. Esikoinen nimittäin empi hiukan, kun kysyin onko kyseessä Karri ja sanoi sitten että kaveri, joka oli Cernin reissulla. Voin tietysti olla väärässäkin, enkä nyt todellakaan ole tunkemassa esikoista mihinkään seurustelusuhteeseen vielä. Kyllä se ehtii. Olisi vain kiva, jos se alkaisi enemmänkin viihtyä kavereiden seurassa myös koulun ulkopuolella, kun se on aina ollut aika yksinäinen susi.

Koulusta tuli jokin kysely pienimmälle, se piti täyttää yhdessä vanhempien kanssa. Eilen illalla täytimme kaavakkeen hyvässä hengessä, naurellen eri vaihtoehdoille.

Kävin eilen katsomassa 'The revenant'-leffan, josta Leo sai Oscarin. Joo. Komeat maisemat, paljon veden kuvausta, ihan liikaa veristä Leoa lähikuvissa ja liian vähän Domhnall Gleesonia. Kaiken kaikkiaan tarina ihan ookoo, pituudesta olisin karsinut.

Ihan kohta pääsen kotiin, joten nyt laitan pisteen tähän. Nähdään taas.