lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden vaihteessa

Kiitän teitä näillä ruusuilla, jotka salakuvasin eilen kauppareissulla.Kävin nimittäin pienimmän ja parin ystäväni kanssa katsomassa Rogue One'n uudestaan ja edelleen pidin siitä. Paluumatkaan teimme mutkan eli menin pienimmän kera toisen ystävän luo katsomaan kissanpoikia ja pienin leikitti pikkukissat aivan uuvuksiin asti :D


Loppujen lopuksi äitikissa oli sitä mieltä, että nyt on poikasten nukkumaanmenoaika ja istui keskellä lattiaa tuijottamassa pienintä tuimasti. Onneksi tässä vaiheessa olimme jo pukemassa takkeja yllemme, sillä mies tuli meidät hakemaan.

Yarny
 Lupasin jossain vaiheessa kuvan Yarnysta, tässä hän nyt on. Aika hauska tyyppi.

Esikoinen ilmoitti äsken lähtevänsä ystävän luo porukalla ottamaan vuotta vastaan. Tämä ystäväporukka on pitänyt yhtä aina viime maaliskuun Cernin reissun ajoista, mikä on ihan hyvä sillä esikoinen on vähän sellainen yksinäinen susi (kuten mekin). Että hyvä kun menee jonnekin :) Samalla voin totutella ensi jouluun, kun emme tiedä onko hän kiinni jouluna vai vuodenvaihteessa.

Nyt aion siirtyä lankatarkastuksen jälkeen sohvalle neulomisasentoon, sillä tämä on ehkä yksi tämän vuoden hankalimmista päivistä. Enää ei äitini soita ja toivota hyvää uutta vuotta ja muistan sen jatkuvasti.

Anelmaiset puikoille ja kenties New Hope pyörimään. Tai sitten jokin muu..

Taitaakin olla vuorossa Vauvasukkahaaste, sillä lankavarastostani ei löydy tarpeeksi lankoja Anelmaisten aloittamiseksi. Wau.