keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Puoliväli

Nimittäin viikon puoliväli. Tänään olin toisen päivän työsuojelu-perusteissa ja oli ihan kivaa. On mukavaa, kun ihmiset uskaltavat avata suunsa. Siten tutustuu paljon paremmin kaikkiin. Minusta on myös mukavaa, kun kaikki ovat aika eri virastoista.

Kävin lounaalla työkaverini kanssa ja lopulta istuimme parin muun kurssilaisemme kanssa pöydässä jutelemassa mukavia. Minä ja kolme miestä, kaksi nuorta ja yksi vanhempi herra. Toinen nuorimies on töissä leikkipuistossa ja kertoi aikovansa pyrkiä lukemaan kasvatustiedettä.

Siinä katseeni harhaillessa pitkin lounasruokalaa huomasin serkkuni istuvan meistä vähän matkan päässä ja niinpä vietyäni lautaseni tiskilinjastoon menin sanomaan moit :) Oli tosi kiva nähdä häntä. Viimeksi he ovat olleet meillä esikoisen rippijuhlissa eli vuosi sitten kesällä. Tuumasimme, että voisimme joskus mennä yhdessä käymään äitini luona, kun serkullani on pian (anoppinsa) auto käytössä. Olisi kivaa :)

Päivän kuvahaasteen aiheena oli 'Repetition' eli toisto. Kuvan sukat ovat ystävän neulomat.
 Nyt menen pakkaamaan juhlaleningin ja jonkun siistin käsilaukun huomista varten. Huomenna on työpaikan Isot Juhlat, tulee parikin presidenttiä paikalle. Hiukan jänskättää.