torstai 25. helmikuuta 2016

Lomalla

Ihan tuntuu lomalta tämä viikko, kun melkein joka päivä on ollut jos jotakin. Eilen sain vihdoin olla ihan rauhassa kotona, mutta illalla kävi Yhteisvastuusetä ovella. Hän on käynyt meillä kohta 20 vuotta, niin kauan kuin olemme tässä asuneet ja aina vaihdamme kuulumiset. Mukava ihminen.

Katsoin 'Les Miserables'-elokuvan, sen missä on Hugh Jackman Jean Valjeanina. Ihan oli hyvä, vaikka Russell Crowe etookin jostain syystä. En ole koskaan oikein sietänyt häntä. 

Tänään keskimmäinen meni enonsa kera Messilään koko päiväksi ja kivaa oli ollut. Me sen sijaan kävimme pankkiasioilla (uusi korttini ei ollut vielä saapunut konttoriin) ja samalla kertaa veimme ex-työpaikalleni monta kassillista kirjoja, osa kierrätyshyllyyn ja osa tiskin taakse tsekattavaksi, jos haluavat. Pistäkööt loput kierrätyshyllyyn, jos ei kelpaa. Kunhan ovat minun nurkistani poissa.

Nyt illalla katsoimme pienimmän kanssa ensin 'Muumio'-elokuvan ja sitten vielä 'Siepatun'. Hohhuh. Jälemmässä on Jason, mutta hän kuolee aika alkumetreillä.

Olen tähän asti lukenut Saku Timosen blogia mielenkiinnolla, siellä on yleensä ihan hauskaa kommentointia ja Saku kirjoittaa hyvin asioista. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut vältellä sitäkin. Minun on alkanut tehdä pahaa (ihan fyysisestikin) ne jutut, joita kritisoidessaan Saku on ottanut kuvakaappauksia näiden ns. maahanmuuttokriittisten henkilöiden kommentoinnit vaikkapa uutisista. Maahanmuuttokriittisiä voisin kuvailla sanoin "tyhmä saa olla, muttei idiootti". Ilmeisesti en vain ymmärrä.

Onneksi voin mennä halimaan kissaa.