lauantai 4. lokakuuta 2014

Voipuneena

Eilinen ja tämä päivä on mennyt melko lailla kotitehtävien kimpussa. Nyt ne ovat kuitenkin valmiit ja aion palauttaa ne joko nyt heti tai sitten huomenna. En usko enää lukevani niitä uudelleen, olen sen jo tehnyt muutamaan kertaan.

Sain ekasta tentistä kakkosen, joka on ihan riittävä. Sen lisäksi on kurssista tehtävä vielä kotitehtävät, jotka saattavat nostaa arvosanaa tai sitten eivät. Kuten arvaatte, olen vilkaissut tehtävänannon. Sen palautuspäivä oli joskus myöhemmin, joten en aio juuri nyt vaivat päätäni sillä.


Laiskikselle tiedoksi, että katsoin 'Vain elämää' nelosen nettisivuilta, mutten kestänyt kuin kaksi piisi. Voi hyvä isä. Things I cannot unsee.. En todellakaan tiedä, pitäisikö huolestua enemmän ihmisistä, jotka kys. ohjelmaa katsovat vai ihmisistä, jotka sitä tekevät. En vain käsitä. Niinkuin OIKEASTI. Joo ja anteeksi jos nyt loukkasin jotakuta verisesti. En ole katsonut telkkaria vuosiin, ehkä kymmeneen vuoteen, sillä katson vain niitä sarjoja, jotka kiinnostavat tarpeeksi. En esimerkiksi ole katsonut yhtään jaksoa Putousta enkä sitä ymmärrä, vaikka olen Munamiehen nähnyt livenä pomppivan palomiesten kanssa. En vain ymmärrä.

No, mutta se siitä. Nyt lähetän tehtävät ja menen katsomaan Johnsonin poikia sohvalle. Vihdoin olen saanut kolmoskauden käpäliini ja se vaikuttaa hyvältä. Tosin eilen katsoin ensimmäisen jakson ja siitä tuli jotenkin paha mieli, juonen takia siis. Saa nähdä, miten etenee.

Allaoleva piisi kuvastaa tuntojani eilen ja tänään kotitehtävien parissa.