sunnuntai 25. elokuuta 2013

Rippilapsi

Esikoinen pääsi vihdoin ripille. Eilen siis. Oli ihan mukava tilaisuus kirkossa ja kotona kahvit sukulaisille. Onneksi sukua saapui vain minun puoleltani, vaikka olisihan appiukkoa ollut mukava nähdä, tuo vain oli sen verran huonovointinen ettei jaksanut lähteä.

Kirkossa pohdin sitä, että vaikka olen itse päässyt ripille ja sen jälkeisenä vuonna olin isosena, en silti muista niistä rippikirkoista yhtään mitään. Paitsi sen, että isosena oli huomattavasti mukavempaa olla osallisena. Onneksi esikoiselle luultavasti jää hieman enemmän mieleen, ainakin näytti siltä. Pappi oli mukava ja osallistui innolla konfirmoitavien kahteen lauluesitykseen ja muutkin olivat todella mukavia.

Itse tapahtuman jälkeen otimme muutaman kuvan kirkon ulkopuolella. Alla yksi minusta ja äidistäni.
Tänään olen lähinnä koettanut pysyä hereillä. Vaikka juhlavalmisteluissa ei mennyt edeltävänä iltana normaalia pitempään on kuitenkin ollut tavallista väsyneempi olo. Olen siis viettänyt koko päivän tässä koneen ääressä koomaten.

Opettelin tässä muun toiminnan ohessa kuitenkin tekemään audio klippejä luurilla, varsin hupaisaa puuhaa. Joku valitti netissä, että ohjelma oli hankalakäyttöinen, mutta minusta se toimi suht samoin kuin töissä asiakkaiden käytössä oleva Audacity (jota en ole itse käyttänyt). Enivei, nyt siis aion tekaista muutamia erilaisia äänimerkkejä luuriin. En kyllä tiedä, mihin niitä käyttäisin kaikkia..

Ai niin, mies löysi minun radiosta nauhoittamani kasetin erään kaapin kätköistä. Kuuntelin sitä silittäessäni pyykkivuorta ja siellä oli mm. tämä kappale. Ihme kyllä tunnistin laulajan hänen äänestään, vaikka hieman hämäsikin häne aiempi yhtyeensä, johon hänet liitin.