maanantai 23. syyskuuta 2013

Tyhmä kysymys

Näettekö te tai toimivatko nuo alemmat videopätkät? Mulla näkyy vain musta ruutu niiden kohdalla.

EDIT

Juuri kun kellistyin petiin mies informoi minua, että juutuupissa oli jokin häiriö. Ilmeisesti ei syytä huoleen, ainakin työkoneella näyttävät toimivan.

Matava maanantai

Tämä päivä on madellut eteenpäin hitaammin kuin etana, vaikka jossain välissä se jo hiukan kiihtyi.

Aamulla sain ajoissa ostettua pari lippua maaliskuun alkuun Marsin poikien konserttiin, joka ikävä kyllä pidetään tällä kertaa Hartwall areenalla. Se on ensinnäkin kaikkien fiksujen välineiden ulottumattomissa plus siellä on huono akustiikka. Tosin olin ennakoinut sen ja otin liput permannolta, ne olivat peräti kaksi euroa kalliimmat kuin katsomo. Haluan nähdä shown kunnolla tällä kertaa, kaksi kertaa olen tuijottanut Jaredia jäähallissa.

Töihin tullessa poikkesin ex-työpaikassa viemässä muutamat nuortenkirjat sinne lahjoituksina ja juttelin muutaman ex-työkaverin kanssa. Kurvasin myös kenkäkaupan kautta, tarkoitus oli lähinnä vilkaista talvikenkämarkkinoita, kun vanhat Sievini päättivät irtisanoa työsopimuksensa viime keväänä, mutta löysinkin umpi-ihanat Riekerin talvitennarit. Ne ovat punaiset, paitsi kärki on musta ja aivan ihanat jalassa. Lisäksi on lampaanvillavuori ja kunnon traktorikuvioitu pohja. Tuskin maltan odottaa lumikelejä.

Töissä olen nyt kökkinyt myös aikalailla riittävästi, kohta saan onneksi sulkea oven ja juosta kotiin. Onneksi ystäväni Laiskis viihdytti minua lähettämällä luettavaa. Jotenkin en pystynyt nyt olemaan tumpissakaan, eilen oli ihan liikaa ihania kuvia. Sain muuten herra pääkääpiön sukat valmiiksi, vielä pitäisi prässätä ne ja laittaa kuoreen. Ja taas hirvittää.

No mutta se siitä. Vielä vartti. Huvitukseksi hupaisasti väännetty vanha trekkipätkä :)