tiistai 15. lokakuuta 2013

(Puoli)tajuton tiistai

Tämäkään tiistai ei osoittaunut muita huonommaksi eli oli perinteisen v*mäinen yksilö. Tänään kärsin jälleen päänsärystä, joka alkoi jo eilen illalla eikä talttunut aamulla edes Salmiakkiaakkosilla ja Rammsteinilla.

Eniveis, tulin kotiin kahden aikoihin koska en enää kertakaikkiaan pystynyt olemaan töissä (oksentamatta) ja talossa vallitsi ihana rauha ja hiljaisuus noin vartin.. Pienin oli mennyt kaverinsa kera leikkipuistoon ja keskimmäinen ei ollut vielä tullut. Joten mitäkö tein? Tietysti yritin ottaa itsestäni ihmismäistä kuvaa rillien kera.

Minulla on ikuvanhat rillit, joita joudun nykyään käyttämään tässä ruudun ääressä. Totesin, että ellen halua istua nenä kiinni ruudussa, on pakko ottaa ne käyttöön. Totesin myös kuvat katsottuani, että olen varsinainen pallopää. Plus että osaan hymyillä varsin kauniisti vaikka v*ttuilisinkin.. savolaisittain sanottuna. (näin meidän kesken sanottuna osaan varsin hyvin savolaista asiakaspalvelua.)

Piti sanoa vielä jotakin, mutta mies tuli häiritsemään ja ajatukseni hauras lanka katkesi. Lähden petiin ihan näillä näppäimillä, jos vaikka tämä pää paranisi joskus.


P.S. Joo sitä, että vihaan vehkeitä, jotka eivät toimi!! *heittää hiiren kissalle*

P. S. 2. Ai se kuva vai? hmm.. no olkoon.