perjantai 16. toukokuuta 2014

Lyhyehkö päivitys

Eilinen meni mukavasti, ensin töissä ja sitten keikalla. Oli hauskaa, työkaveri on samanlainen teini henkisesti kuin minäkin, joten meillä oli rattoisaa. Varsinkin kun meistä molemmista selvinpäin on aina hauskempaa. Keikkapaikalla olisi ollut vielä mukavempaa, jos alkoholitarjoilua ei olisi ollut, minusta se on ainut miinuspuoli näissä live-esiintymisissä.

Totesimme lämppärin suhteen, että vaikka se olikin musiikillisesti hieman oudompi meille niin rumpali oli meistä molemmista oikein katseltava :D (Näimme heidät lähtiessämme ja hän oli läheltäkin katsottuna ihan söpö :D)

Bayside

Pääesiintyjä oli hyvä. He olivat ilmeisesti hiukan yllättyneitä täkäläisestä suosiostaan, mikä on toetysti aina plussaa :) Basisti-kanssavokalisti Dan napsautti plektransa edessäni seisovan nuoren naisen päähän, josta se meni maahan ja tämän poikaystävä seisoi sen päällä. Odoteltuani jonkin aikaa onnistuin saamaan plektran itselleni :P (Sen verran voin paljastaa, että... tai ehkä olen sittenkin hiljaa... tai jos vaan kuiskaan.. *Dan on ihana*)

Olin kotona jo varttia yli yksitoista ja aamulla olin todella onnellinen nelipäiväisestä työviikostani :P

Alla pari kuvaa ja Danin laulama 'Young lovers'-piisi.


Alkaline Trio; Matt, Derek ja Dan

Ja se plektra, joka aiheutti lievän teinikohtauksen Bulevardilla, mutta siitä en sano enempää.