tiistai 3. huhtikuuta 2018

Päivittelyä

Sinne meni, päästäinen. Tänä vuonna en uskaltanut laittaa pääsäistipuja enkä noitaa esille, niistä olisi luultavasti ollut muistot jäljellä seuraavana aamuna.

Emme tehneet oikeastaan mitään, vaan nautimme ihan vain olemisesta. Minäkin enimmäkseen luin ja pidin nettitaukoa, jota olen yhä enemmän ja enemmän harrastanut arki-iltaisin. Alkoi ahdistaa kaikenmaailman asiat, kun ensin surffailin päivät töissä ja sitten vielä illalla kotona, nyt on ollut parempi tilanne korvien välissä ja sukkarintamalla, olen myös lukenut aika rankasti erilaista fantasiaa ja kerrannut jo parikin Robin Hobbin trilogioista.

Kävin melkein joka päivä Siriuksen kanssa pihalla seisoskelemassa auringossa sillä aikaa, kun neiti läträsi lätäköissä eli sadevesikaivossa. Lauantaina kävimme lisäksi miehen ja pienimmän kanssa leffassa katsomassa Nick parkin uusimman nukkeanimaation The Early man, joka olikin aika hauska huolimatta jalkapalloteemasta. Päähenkilön äänet esittää Eddie Redmayne ja konnana on Tom Hiddleston  *onihanhiljaajapyyhkiikuolaavaivihkaa* ..että juu.. Kiva oli leffa :)

Kotona pienimmän kanssa vedimme Hobitti-maratonin (Fílin lettiviikset saivat minut jälleen pauloihinsa ja Richard.. uuh..) ja lisäksi katsoin sunnuntaina Life of Brianin.

Eikä niin hyvää ettei jotain ikävääkin, nimittäin pitkäaikainen keskustelupalstalta tuttu ihminen menehtyi influenssan jälkitautina saamaansa keuhkokuumeeseen yllättäen. Siskoni ikäinen, 57-vuotias nainen, jolla on vielä parikin alaikäistä lasta kotona. Lupasin palstalaisten puolesta hommata adressin ja kukat ja kävin tänään ostamassa ensimmäisen. Meitä on noin 40 henkeä muistamssa, joten laitan adressiin lisälehden jossa olisi kaikkien nimet.

Siinäpä se. Tämä päivä meni töissä koomatessa ja keräillessä ajatuksia.Ja vielä lopuksi: tämä leffa tulee toukokuun alussa ja tuskin maltan odottaa!! Kuulemma Jasonin kenraali vie kaikki pojot :D