tiistai 3. huhtikuuta 2018

Päivittelyä

Sinne meni, päästäinen. Tänä vuonna en uskaltanut laittaa pääsäistipuja enkä noitaa esille, niistä olisi luultavasti ollut muistot jäljellä seuraavana aamuna.

Emme tehneet oikeastaan mitään, vaan nautimme ihan vain olemisesta. Minäkin enimmäkseen luin ja pidin nettitaukoa, jota olen yhä enemmän ja enemmän harrastanut arki-iltaisin. Alkoi ahdistaa kaikenmaailman asiat, kun ensin surffailin päivät töissä ja sitten vielä illalla kotona, nyt on ollut parempi tilanne korvien välissä ja sukkarintamalla, olen myös lukenut aika rankasti erilaista fantasiaa ja kerrannut jo parikin Robin Hobbin trilogioista.

Kävin melkein joka päivä Siriuksen kanssa pihalla seisoskelemassa auringossa sillä aikaa, kun neiti läträsi lätäköissä eli sadevesikaivossa. Lauantaina kävimme lisäksi miehen ja pienimmän kanssa leffassa katsomassa Nick parkin uusimman nukkeanimaation The Early man, joka olikin aika hauska huolimatta jalkapalloteemasta. Päähenkilön äänet esittää Eddie Redmayne ja konnana on Tom Hiddleston  *onihanhiljaajapyyhkiikuolaavaivihkaa* ..että juu.. Kiva oli leffa :)

Kotona pienimmän kanssa vedimme Hobitti-maratonin (Fílin lettiviikset saivat minut jälleen pauloihinsa ja Richard.. uuh..) ja lisäksi katsoin sunnuntaina Life of Brianin.

Eikä niin hyvää ettei jotain ikävääkin, nimittäin pitkäaikainen keskustelupalstalta tuttu ihminen menehtyi influenssan jälkitautina saamaansa keuhkokuumeeseen yllättäen. Siskoni ikäinen, 57-vuotias nainen, jolla on vielä parikin alaikäistä lasta kotona. Lupasin palstalaisten puolesta hommata adressin ja kukat ja kävin tänään ostamassa ensimmäisen. Meitä on noin 40 henkeä muistamssa, joten laitan adressiin lisälehden jossa olisi kaikkien nimet.

Siinäpä se. Tämä päivä meni töissä koomatessa ja keräillessä ajatuksia.Ja vielä lopuksi: tämä leffa tulee toukokuun alussa ja tuskin maltan odottaa!! Kuulemma Jasonin kenraali vie kaikki pojot :D


12 kommenttia:

 1. Jaksamisia, välillä maailma tunkee liian lähelle, varsinkin netistä ja hyvä pitää taukoa. Otan osaa ystäväsi poismenon johdosta:(

  Sadevesikaivo;DD Siriukselle paljon hellyyttä ja nau'untaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taukoja on hyvä pitää ja kiitos.

   Sirius on ihan hassuna veteen, kurahousut pitäisi olla :P

   Poista
 2. Voi Sirius söpöstelijä - varsinkin tuossa sisäkuvassa!

  Koitapa säkin jaksaa pääsiäisen jälkeinen altistus/ahdistus selättää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirius on kovin kuvauksellinen :)

   Yritetään. Työpari juuri sanoi, että hänellä tulee aina kevään valon aikaan jonkinlainen alakulo, ehkä tämä on sitä.

   Poista
 3. Voi Sirjusta, ihanaa kun se saa käydä pihalla ihmettelemässä ♥
  Kevään alakulo on tuttua, jotenkin se vain ei ehkä vielä oo päässyt iskemään, kun on ihan talvimoodissa vielä. Talvi ilman kaamosta!

  Keskustelupalstoilla (ja blogimaailmassa!) tulee tärkeiksi ihmisiä, joita ei ole koskaan edes nähnyt... itse joskus pyörin masentuneiden palstalla, ja sieltähän nyt putoili porukkaa oman käden kautta. Yhden nuoren pojan kuolemaa itkin ihan kamalasti.

  Pääsiäisreissulla pidin kans jossain määrin nettitaukoa, ja kyllä oli vapauttavaa! Tai ehkä se ilo oli enemmänkin siinä, että oli hyvää seuraa ja puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirius pääsee varmaan yksinäänkin ulos, kunhan ilmat ja maa vähän lämpenevät. Olen ajatellut, että nyt ainakin tietää meidän pihan hajut, kun ollaan siinä oltu.

   Niin se on. Monta ystävää olen saanut netin kautta ja muutama on heistä jo poistunutkin.

   Poista
 4. Wau mikä viidakon vaarallinen petoeläin, musta pantteri!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, vartiopaikaltaan vahtii viidakon elämää :)

   Poista
 5. Olet kyllä taikuri jos kissalle kurahousut saat päälle, ilman sataa naarmua;DD Vesikissa, wau!! Löysin yks päivä Sirius fm radiokanavam kaikkialle se kattilainen ehtiikin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä edes yritä.

   Jotenkin en ihmettele, jos sillä on oma radiokanava :D

   Poista
 6. IHana Sirius. Upea kiiltävä musta turkki. Kyllä sitä kelpaakin auringossa ulkoiluttaa. :-)

  Uutispaastossa on ihan hyvä ajoittain olla. Auttaa monesti ahdistukseen.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)