torstai 16. tammikuuta 2014

Iltaa

Voisin sanoa, että olen palellut koko päivän. Siihen malliin, etten ole varma olenko kuumessa vai en. Luultavasti en, alhainen verenpaine ja matala ruumiinlämpö tekevät olon joskus kuumeiseksi.

Metrossa jouduin seisomaan hetken, kunnes eräs paikka vapautui. Olisin päästänyt erään vanhemman rouvan siihen, mutta hän sanoi minulla olevan isomman kassin ja lisäksi kirjan, joten antoi paikan minulle. Olin hämmentynyt, mutta muistin kiittää kauniisti. Joka tapauksessa selvisin töistä kotiin ja laitoin jopa ruokaa kerrankin. Yleisön pyynnöstä kookos-currykanaa. Sen jälkeen olenkin lähinnä koomannut tässä koneen ääressä.


Huomenna pitäisi koettaa opiskella eli lukea ainakin eka osio tenttikirjasta, joka vanhan kokemukseni mukaan on kuivempi kuin beduiinin sandaalinpohja. Tai ei se ole tenttikirja, mutta se pitää silti lukaista, jotta osaan yhdistellä oikeat asiat runousopin mukaan analyyseissäni. Hesus. Mutta koska olen prinsessa, niin aion suoriutua siitä.

Ettäs tiedätte. Leia sai Han Solon..*krhm*

Noniin, alkaa mennä levottomaksi. Ehkä olisi syytä mennä nukkumaan. Loppuun piisi yhtyeeltä, josta en ole ennen kuullutkaan. Kuulemma tämä piisi on yhden suosikkitv-sarjani kolmannen kauden ilmeisesti loppujaksossa. Pitäis katsoa sekin.. jos vain olisi enemmän tunteja vuorokaudessa.