keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kokoustamassa

Olin taas kokoustamassa. Tällä kertaa jouduin jopa puhumaan, koska jos ehkä muistatte maaliskuussa olimn mennyt avaamaan suuni virastojen kirjastojen välisestä yhteistyöstä ja silloin osiomme pääjohtaja sanoi, että voisin pitää tästä pinene esityksen. Nyt oli sitten sen aika.

Sain itseni psyykattua enkä jännittänyt pahasti, en esim valvonut yötä tämän asian takia. Olen siis edistynyt. Olin tehnyt muutaman powerpointin ja sanoinkin, että tein ne siksi, ettei kuulijoiden tarvitse tuijottaa minua koko ajan :P

Noin kymmenessä minuutissa sain asian hoidettua ja olikin kiva, kun ihmiset kyselivät joitain asioita ja ehdottivat uusia yhteistyöjuttuja, joita emme olleet ajatelleet itse vielä.

Oli myös hupaisaa, kun pääjohtaja sanoi, että 'Olipa mukavaa, kun halusit kertoa tästä meille.' Ööö.. itsehän hän sitä ehdotti :P No, seuraavaksi sitten työsuojelu haluaa kertoa jotain vastaavaa eli ei mennyt hukkaan tämäkään kärsimys.

Kuva eilisaamulta
Olen taas kahtena päivänä pyöräillyt töihin, nyt minulla on koossa 158 kilsaa. Tänään kotimatkalla sain pienen proteiinivahvistuksen, kun Viikin ruovikoissa kärpänen lensi suoraan kurkkuun, onneksi ehdin nielaista :/ Seuraaava yrittikin sitten henkitorveen, sen sain sylkäistyä pöpelikköön. Myös molempiin näkimiin lensi ötökkä, onneksi ei keskelle näkökenttää vaan jäivät ripsiin killumaan, joten eivät haitanneet pahemmin menoa.

Huomenna on koulun kevätjuhla, viimeinen tuossa opinahjossa meidän perheelle.