tiistai 21. huhtikuuta 2015

T niinkuin tiistai

Tiistai tuuliselta tuntuu. Tieto tuskan tuottaa, toivoisin turman tapaavan tuottajan. Taas tapaan toverin, tuijotamme tähtiä Tennarissa. Tiistai.. tavallisista tavallisin, tavanomaisin.

Minut haastettiin feissarissa tekemään jokaisesta viikonpäivästä runoelma kys. päivän alkukirjaimella. Aloitin tänään, tulos kuvastaa koko päivän tunnelmia.

Miehen velipuolet olivat ilmoittaneet haluavansa osingoille miehen aiemmasta asunnosta, koska se oli muka ennakkoperintöä. Valitettavaa heidän kannalataan on se, että mies osti isänsä ulos lapsuudenkodistaan ihan laillisesti ennen kuin isänsä meni uusiin naimisiin ja muutti pois kotoa. Olen ikävä ihminen ja nautin nyt hetken siitä, että he eivät saa meiltä sen suhteen penniäkään. *piehtaroi hetken nautinnossa*

Kävin töiden jälkeen ystäväni Kristiinan kanssa elokuvissa, koska oli Finnkinon superpäivä. Kävimme katsomassa 'Second Best Exotic Marigold Hotel'in, joka oli ihan hupaisa sähellys. Parasta siinä olivat ihanat näyttelijät; Maggie Smith, Judi Dench ja Bill Nighy (ihanaihana mies).  Ainiin, olihan siinä Richard Gerekin.. voivoi..

Ilta on kulunut levyjä kuunnellessa, sillä esikoinen innostui käymään lävitse sinkkukokoelmaa. Meillä on aika mukavasti vanhoja singlejä, sillä appiukon ystävä huolsi huoltoasemien jukeboxeja ja antoi vanhat levyt miehen perheelle. Sieltä löytyy vaikka mitä hauskaa :)