lauantai 14. marraskuuta 2015

Tröö!

Eilen oli kiva työpäivä, lähinnä seurustelin ihmisten kanssa (bongasin erään entinen partiokaverin ja halasinkin häntä) ja siinä sivussa perehdytin puolikaan työntekijämme hoitamaan lehtikiertoa sitten, kun olen sairaslomalla. Kävin myös lounaalla työpaikkasuhteen kanssa, juttelimme Talon tilanteesta ja kaikenlaisesta muustakin. Kotiinpäin lähtiessä sain työ-ystävästä seuraa ja kävimme metronvaihdon varjolla Itiksessä lankakaupassa, sitten hän lähti Vuosaareen päin ja minä Mellariin.

Päästyäni kotiin lähdin vielä miehen kanssa postikauppaan, sillä minulle oli tullut pari pakettia ja piti ostaa ruokaakin. Tultuamme kotiin oli vielä pakko imuroida talo, ennen kuin saatoin rauhoittua illanviettoon.

Tänään kävin opiskelukavereideni (niiden vanhojen 90-luvun alusta) kanssa ensin Ateneumissa katsomassa Henri Cartier-Bressonin valokuvia ja sen jälkeen syömässä lounasta thai-ravintolassa. Oli oikein kivaa :) Sen jälkeen tapasin miehen ja kaksi nuorempaa leffateatterilla ja kävimme katsomassa uusimman Bondin. Se oli varsin hyvä, tykkäsin kyllä.

Kotiin päästyämme olin aika väsynyt ja niinpä sain itkukohtauksen, kun mies kysyi mitä haluan tehtäväksi vanhoille kauppakasseille. En vain yhtäkkiä jaksanut enää yhtään mitään. Rauhoituttuani olen lähinnä koomannut tässä ja lueskellut uutisia ja nyt aion mennä vaaka-asentoon.