torstai 6. maaliskuuta 2014

Kaksois-olentoja ja muuta metkaa

Istuessani töissä päivystelemässä yksi vahtimestareista (se hauskin) poikkesi juttelemaan ja esitteli sellaista metallilangoista tehtyä päänhieronta-vekotinta. En ole koskaan kokeillut sellaista, mutta nyt olen. Hän nimittäin hieroi päätäni sillä ja se oli oikein mukavan tuntuista. Juttelimme siinä sitten kaikenlaisista hieronnoista, joissa olemme käyneet ja kumpikin totesimme, että jäsenkorjaus taitaisi olla seuraavana vuorossa.

Päivä oli muutenkin kummallinen. Uusi työntekijä tuli esittäytymään ja piti katsoa ihan oikeasti pariin kertaan, sillä ihmettelin mistä hän oli tuttu. No.. hän oli Hobitti-leffan Bardin kaksoisveli, ihan kummallista. Siis toisin sanoen Luken, ihan samanlaiset kasvot. Tämä kuva voisi hyvin olla tuo työkaveri.

Kävin luennollakin ja oli ihan mielenkiintoista. On hauskaa, kun nyt kaikki jo uskaltavat jutella keskenään, nyt kun olemme istuneet koko talven yhdessä. Hieman harmittaa, että ainoa miesjäsenemme lopetti tämän kurssin. Hän lukee pääsykokeisiin, joten toivon hänelle onnea ja menestystä siihen koitokseen.

Keskimmäinen neuloo lapastaan ja pienin oli tänään ensimmäistä kertaa laskettelemassa koulun kanssa. Meillä minä en ole koskaan lasketellut ja mieskin tasan ensimmäisen ja viimeisen kerran. Hyvä, kun koulussa on mahdollisuudet tuohonkin kurssien muodossa.

Loppuun haluan vielä linkittää John Finnemoren blogikirjoituksen, jossa hän kiittää faneja kiitoksista :D Sieltä löytyy kiitosvideo, jonka tekemiseen jollain tavalla osallistuin minäkin. Tosin en ole lopullisessa versiossa, mikä on ehkä hyväkin :P

Tämä liittyy Saleihin, yhteen kohtaukseen siellä.


Nyt menen vielä hetkeksi Saleihin. Saatan saada kuudennen luvun valmiiksi jo tänä viikonloppuna, mikä olisi ihanteellista sillä pitäisi ruveta keskittymään proosa-analyysiin. Sitäkään kirjaa en ole vielä päättänyt enkä siten edes lukenut.