sunnuntai 10. elokuuta 2014

Iltaa

Hyvää hääpäivän iltaa, minulle ja miehelleni siis. Avioliittomme on tänään tullut täysi-ikäiseksi eli 18 vuotta sitten sanoimme tahtovamme. Mies sen tänäkin vuonna muisti, minä en. Kolmisen viikkoa sitten ajellessamme mökille päin mies sanoi, että me ja kaveripiirimme olemme tilastoihme, kymmenestä pariskunnasta yksi on eronnut näiden 20 vuoden kuluessa. Onhan se kummallista. Mukavaakin se on, katsoa kuinka me kaikki vanhemme ja lapset kasvavat.



Huomenna esikoinen aloittaa lukion. Minusta tuntuu vanhalta, vasta äskenhän itse pääsin ylioppilaaksi. Kummallista. No, minun opintoni alkavat kuun viimeisenä lauantaina ja sain jo ensimmäisen tenttikirjan pdf-tiedostona. Apuva. Sitä ennen kuitenkin Lontoo :)

Kohta voisin kellistyä petiin. Eilenkin olin kovin väsy ja menin aikaisin nukkumaan ja tänään olen pessyt neljä koneellista pyykkiä ja siivonnut alakerran vessaan menevät tavarat, koska mies vaihtoi uudet mökilläoloaikanamme ja kaikki tavarat piti ulkoistaa. Siinä ohessa tsekkasin myös pari muuta kaappia rojusta.