tiistai 6. marraskuuta 2012

Makuasioita

Makuasiat ovat hankalia. Usein ihmisten väliset riidat perustuvat pitkälti juuri eriäviin makuihin. Joskus saattaa jopa loukata toista kommentoimalla 'väärin'. Varsinkin nettimaailmassa on helppoa ymmärtää väärin toisen sanomiset, sillä (muistaakseni) jopa 83% ihmisten välisestä viestinnästä perustuu muuhun kuin puheeseen/tekstiin.

Onnistuin tänään kommentoimaan eräälle ihmiselle hänen ihastellessaan uusia saappaitaan, että ne ovat rumat. Minun mielestäni siis. Tosin sama ihminen rakastaa Guessin laukkuja, jotka ovat minusta niin rumia, että minulle saisi maksaa aika kovan hinnan, jotta moista suostuisin käyttämään. En siis ole ihan hirveän huolissani nyt tästä loukkauksesta (ikävä kyllä?).

No joka tapauksessa makuja on monia, yksi tykkää tyttärestä ja toinen äidistä :P

Tästä tulikin jotenkin mieleeni se, kun miehen töipaikalla oli hollantilainen vieras ja lounaan jälkiruokana oli salmiakkijäätelöä. Vieras oli ihastunut ikihyviksi ja manaili, ettei kotimaassa ymmärretty moisen herkun päälle :) Sen sijaan amerikkalaiset ystävämme eivät oikein ymmärtäneet salmiakkia, vaan kommentoivat kohteliaasti 'mielenkiintoista' :D

Lopuksi vielä meikäläisen musiikkimausta sen verran, etten juuri kuuntele kotimaista (ellei se ole hevimpää kamaa) ja rakastan kitarasooloja. Myös hyvät rumpusoolot on pop. Allaolevassa yksi parhaita Brian Mayn kitarasooloja (BM on mulle samalla jaetulla ykkössijalla Princen kanssa).