sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuodenvaihde

Kuuluu olevan jo lähellä paukkeesta päätellen. Pienin on onnesta soikea, ovat miehen kanssa pihalla puakuttelemassa. Minä ja kissa katselemme sisätiloista ja isoveljet lähtivät jo tahoilleen juhlistamaan vuoden vaihtumista.

Olen saanut luettua vielä yhden kirjan loppuun, koko listan voi katsoa täältä jos kiinnostaa. Jostain syystä minä ja GR olemme aika usein eri mieltä lukemieni kirjojen määrästä ja siksi pidän tupla-kirjanpitoa. Nyt oli ainakin yhdestä Arnaldurista jäänyt vuosi pois, sekin voi selittää.

Eilen kävi työ-ystävä Heidi kahvilla. Siinä sivussa korjasimme nahkatakkini revenneen taskun nahkaliimalla ja pelasimme kuutisen erää Exploding Kittensiä kolmestaan pienimmän kanssa, nyt se alkaa jo sujua ja onkin varsin hauska :)

Tänään olen lukenut ja käynyt pihalla kissan kanssa vartin verran. Oli mielenkiintoista, löysimme monta ihanaa ruohotupasta sekä metkoja haisuja :P

Nyt menen tästä kahvinkeittoon ja jumitun sohvalle neulomaan loppuillaksi. Nähdään ensi vuonna :)Täytyy lisätä tällainen hupaisa pikkujuttu: entinen luokkakaveri ja edelleen hyvä ystävä oli päivittänyt fb:ssä kuvia heidän vuoden viimeiseltä patikkaretkeltä Sipoonkorvessa tänään. Kuvissa oli märkää metsää sekä puoli kiloa suppilovahveroita, jotka he nauttivat tänään hyvällä halulla :) Hiukan erilainen keli täällä kuin hiukan pohjoisempana, tosin tänään on ollut sentään kirkas päivä.