perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulusiivo

Olen tänään imuroinut kämpän ja pessyt lattiat kissan ystävällisellä avustuksella. Moppi oli todella kiinnostava, samoin kuin likavesi. Onneksi sentään tuo ei mennyt ämpäriin uimaan.

Kävimme myös tutustumassa ensimmäistä kertaa pihaan valjaissa pienimmän ja keskimmäisen avustuksella. Sirius olisi halunnut olla pitempäänkin ja kiipeillä puihin, mutta kun otin sen syliin jossain välissä, huomasin sen vapisevan kylmästä. Olimme pienen hetken vielä ja sen jälkeen kissa tuli ihan tyytyväisesti sisälle lämmittelemään, vaikka naukuikin ovella takaisin ulos.
Eilinen meni ihan mukavasti. Aamulla olin hyvissä ajoin luottamusmiesten tapaamisessa ja omasta mielestäni näyttää siltä, että tarvitsen ehdottomasti lisäkoulutusta, jos aion olla henkilöstön edustajana kaupungilla. Vähän hirvittelin, mihin olen taas lupautunut, mutta toisaalta tästä tulee ihan mielenkiintoista lisää normityöhön. Harmillisesti kokoushuoneessamme oli kokolattiamatto, joten menin tukkoon jo tunnissa ja korvat alkoivat lukkiutua, jota jotkut pitävät myös homeoireena. Epämiellyttävää se kyllä oli.

Iltapäivällä takaisin normaalilla kustannuspaikalla kävimme työparin kanssa kahvilla läheisessä kahvilassa ja pian sen jälkeen saatoinkin lähteä toisen kerran galaksiin kaukana täältä työ-ystävän kanssa, leffa oli edelleen hyvä. Adam Driverin Kylo Ren on erinomaisen hienoa näyttelijäntyötä.

Valitettavasti tämä on SW7:sta

Unohdin kertoa, että työterveyslääkärikin soitti jo keskiviikkona kilpirauhas-verikoeen tulokset; ne olivat sellaiset, että lääkitystä ei tarvita. Ymmärsin lääkärin puheista, että arvot olivat niin hyvät, kuin voi olla. Vähän ihmettelen näitä oireita, mutta kai se kaikki sitten on sisäilmasta johtuvaa.

En tiedä olenko muistanut kertoa, että hyvä työkaveri, jolla todettiin syöpä polvileikkauksen yhteydessä oli viime viikolla kontrollissa ja kaiken piti olla kunnossa, mutta selkäruodosta ja niskasta löytyi uudet kasvaimet.

Pienin toi välitodistuksen, oikein hyvän sellaisen :)

Olen yrittänyt vääntää Spotifyssa itselleni joulumusiikkilistaa, kun en kerta kaikkiaan kestä näitä yleisimmin soivia murheellisia molleja. Vaikeata on silti. 


Joku kehui Sia'n joululevyä ja kuuntelin senkin sitten... Olisi varmaan ihan kiva, jos saisin laulajan ääntämisestä selvää. Esimerkiksi laulun 'Underneath the mistletoe' otsikko piti tarkistaa pariinkin kertaan, koska minusta laulaja sanoi 'Underneath the mazeltov', joka on ihan eri juttu.

Tässä nyt kuitenkin ainoa tuolta kys. henkilön levyltä kelpuuttamani laulahdus.


Nyt taidan neuloa jotakin.