sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Olen hengissä

Jotenkin päivät ja illat ovat taas hujahtaneet ohi kiihtyvällä vauhdilla enkä ole ehtinyt päivitellä.

Keskiviikkona vanhenin taas yhdellä numerolla. Perhe oli ostanut ruusuja ja kakkuja ja pienin oli tehnyt kortin. (Hän soitti koulun jälkeen ja oli kovin pahoillaan siitä, ettei ollut hankkinut lahjaa, mihin vastasin, että kortti olisi kaikkein parhain lahja. )

Torstaina ilmoitin keskimmäisen rippikouluun, Helsingin puolelle, sillä Vantaa ei järjestä Lapin vaelluksia tänä kesänä. Toivon kovasti, että hänet (ja ystävä) huomioidaan valinnassa. Pappi, johon olin yhteyksissä, sanoi että aina on tilaa riittänyt myös ulkopaikkakuntalaisille.

Työpaikalla elämme jännittäviä aikoja. Riittänee, jos sanon, että virastomestari on syyllistynyt pariinkin virkavirheeseen. Katsomme kuinka käy.

Olen nyt katsonut 'Sillan' 1 ja 2 kaudet loppuun ja aloittanut kolmannen, joka alkoi Areenasta viime sunnuntaina. Lisäksi olen katsellut muutamia muita sarjoja ja perjantaina kävin leffassa pienimmän kanssa. Isommat pojat olivat pe- ja la-välisen yön telttailemassa Nuuksiossa, Vihdin puolella, oli ollut kuulemma ihan kivaa.

Siinäpä se, hiljaiseloa. Kotoilua ja neulomista. Enää puolitoista viikkoa syyslomaan. Äkkiä taas katosi tämäkin alkusyksy.